Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Wijkstra watersport

De gebroeders Wijkstra. WIjkstra Watersport

Over Wijkstra Watersport schreef de Steenwijker courant op 5 februari dat de broers Rikes en Hendrik Wijkstra de kunstvuurwerkfabriek van de firma van der Nat hebben overgenomen. Ze gaan hier een watersportwinkel en botenstalling exploiteren. Tevens nemen de broers in hun nieuwe pand de verkoop van vuurwerk over. 

Hendrik Wijkstra. Stuurwielmontage

Hier werd door Hendrik een nieuw stuurwiel in de Bluewaters geplaatst en ook werd het bedieningpaneel van de motor aangepast. Het begon allemaal zo mooi.

Hendrik Wijkstra aan het werk

Wijkstra Watersport Steenwijk
Dus Wijkstra watersport is nog maar een paar jaartjes gevestigd in Steenwijk. In deze “voormalige” vuurwerkfabriek/magazijn worden nu de boten gestald. Zoals al eerder gezegd handelden de broers eerst nog in vuurwerk, maar door de Corona perikelen is de vuurwerk opslag en handel tot nader order in de wachtkamer gezet. Lees hier iets meer over o.a. het vuurwerkverhaal
Onze boot de Bluewaters vertrouwden we in ieder geval voor de volle 100% toe aan Wijkstra en op 20 april 2022 ging de boot te water. Er was door Wijkstra een volledig gereviseerde Yanmar 1 cylinder motor ingebouwd. Deze motor werd helemaal nieuw gemaakt door revisie specialist Ben de Pater in Sloten.
Ben heeft de motor top gereviseerd. Letterlijk elk onderdeel kreeg z’n aandacht. Kortom het resultaat was uitstekend.

Wijkstra motoren? Nee Boot Steenwijk Wijkstra Wijkstra geen adres voor motorinbouw.

Wanneer kunnen we varen?
Steeds vaker vroegen we ons af “Kunnen we varen in het seizoen 2002.