Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Bed en Breakfast Weerribben

B & B Zo aan de Wetering

Bed en Breakfast  Weerribben.
In het middelpunt van de natuurlijk.
Een bed and breakfast locatie midden in de vrije natuur geeft een filmer- of natuurfotograaf een uniek verblijf. Naast het comfort van een bed en een goed ontbijt adem je ook de gastvrijheid van de
Weerribben en Wieden.

Pure natuurlijke persoonlijke gastvrijheid De gasten die in de regionale B&B’s overnachten, verblijven bij gastvrije mensen die je met open armen ontvangen en je hiernaast ook nog eens thuis laat voelen.
Laat je eens verrassen in bijvoorbeeld
 B & B de Weteringhof.
Iedere bed and breakfast is natuurlijk anders. Ontdek maar snel onze suggesties.

Overnachten in een Vrachtschip

Bed en breakfast in de Weerribben.
Er zijn in de Weerribben diverse mogelijkheden om te overnachten. Ook zijn er uiteraard B & B’s in alle soorten, maten en prijsklassen. Het Bluewaters team heeft getracht om zoveel mogelijk diversiteit en mogelijkheden wat betreft de regionale B & B’s voor te stellen.

Eldorado voor waterlandschaps fotografen
Als je nu bijvoorbeeld eens kijkt naar het 100          jaar oude verbouwde vrachtscheepje          De Vertrouwen, dan zie je zo dat dit een geweldig onderkomen is voor de pure waterlandschapsfotograaf. Gewoon vanaf hier aan boord van de Bluewaters erop uit.
lekker varen en foto’s maken midden in deze adembenemende natuur.

Op een luxe waterwoning

De speciale Gastvrijheid van Bed on a boat.
Een overnachting in de Weerribben is niet zomaar een overnachting. De service is vaak veel beter dan in een doorsnee hotel en de gastheer of gastvrouw bieden vaak veel extra’s.
Deze service wordt door filmers en fotografen erg gewaardeerd.

Ook de fotokano wordt vaak ingezet
Ze kunnen heel veel voor je regelen en ze weten ook veel van de omgeving. Zo ook onze bed op het water suggestie Bed on a boat in Giethoorn. Hier verblijf je heel luxe op een mini waterwoning.
Gezellig in een jachthaven aan het kanaal Beukers-Steenwijk met Giethoorn op loopafstand.

Bed en Breakfast Weerribben

Bed en Breakfast in het hart van de Weerribben en Wieden.                                              Midden in de natuur
Varen op het Wiedenwater spreekt elke fotograaf tot de verbeelding. Zeker wanneer er zoveel moois aan de lens voorbij komt. En zeker het water in de Wieden in de Kop van Overijssel. Eeuwen geleden veranderde dit gebied in wat het nu is. Een eldorado voor fotografen, vissers en natuurliefhebbers.
En na zo’n prachtige dag op het water aan boord van de Bluewaters is het goed vertoeven in een van die uitnodigende Bed en Breakfast locaties in de Weerribben. Klik hieronder voor de mooiste B & B’s in dit wonderschone gebied.

Ga hier naar de B & B MogelijkhedenGezellig Hotel in Giethoornlekker eten in Giethoorn
Bruggetjes in de Weerribben en Wieden Vogels in het natuurgebied De Weerribben

Hieronder nog wat extra info.

In de Weerribben-Wieden zijn er verschillende bed and breakfast (B&B) mogelijkheden beschikbaar. Deze kunnen variëren van kleine familiebedrijven tot grotere accommodaties, vaak gelegen in de nabijheid van de natuurlijke schoonheid van het gebied. De bed en breakfast in de Weerribben-Wieden bieden bezoekers de mogelijkheid om te genieten van de prachtige omgeving, de rustige atmosfeer en de natuurlijke landschappen.
Voor natuurliefhebbers en fotografen zijn de  in de Weerribben-Wieden zeer populair. Het gebied biedt een overvloed aan flora en fauna, waaronder zeldzame vogelsoorten, waterlelies, rietvelden en vele andere unieke elementen. Verblijven in een B&B stelt natuurliefhebbers en fotografen in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot deze prachtige locaties, vroeg in de ochtend of tijdens zonsondergang, wanneer het licht en de sfeer het meest gunstig zijn voor fotografie.
Bovendien kunnen Bed en Breakfast eigenaren vaak waardevolle informatie en lokale kennis bieden over de beste plekken om de natuurlijke schoonheid van de Weerribben-Wieden te verkennen en te fotograferen. Ze kunnen tips geven over verborgen juweeltjes, fotogenieke locaties en de beste tijden om bepaalde dieren en landschappen te observeren.
Over het algemeen zijn B&B’s in de Weerribben-Wieden gewild bij natuurliefhebbers en fotografen vanwege de nabijheid van de natuur, de rustige omgeving en de mogelijkheid om de prachtige landschappen en wilde dieren van dichtbij te ervaren. Het is echter raadzaam om vooraf te reserveren, vooral tijdens drukkere periodes, om zeker te zijn van beschikbaarheid en om te genieten van een comfortabel en gastvrij verblijf in dit adembenemende natuurgebied.