Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Natuurfotograaf Luc van Erkelens

Door de lens van Luc van Erkelens.
De Steenwijker natuurfotograaf Luc van Erkelens weet heel veel van de Weerribben Wieden. Luc schiet met passie de mooise plaatjes van dit zo mooie natuurgebied. Niet alleen de Flora en Fauna hebben zijn speciale aandacht, maar ook de niet zo voor de hand liggende zaken. Zijn opnames zijn pure aandachtstrekkers. Luc is ook te vinden op Facebook.

copyright

Luc van Erkelens.
Vakmanschap en passie komen sterk naar voren in  het werk van Luc van Erkelens. Die bijzondere dingen die zich in de Weerribben en Wieden voordoen op zo’n bijzondere en eigen manier vastleggen. Dat karakteriseert Luc ten voeten uit en wiens camera nooit van zijn zijde wijkt.

De Weerribben-Wieden met Giethoorn als hoofdpersoon is een gebied met een verhaal. Een verhaal dat zich heel goed laat vastleggen op de gevoelige plaat. Een verhaal van mensen die door noeste arbeid het gebied gemaakt hebben zoals het nu is. Nu wordt dit schitterende natuurgebied bezocht door natuurliefhebbers, watersporters en rustzoekers die allen op hun eigen manier het vertier zoeken wat bij hen past.
De Bluewaters geeft talentvolle fotografen de mogelijk om hier te komen “fotovaren” en samen op ontdekking te gaan.

Ben jij ook geïnteresseerd om eens mee te varen en adembenemende opnames te maken in dit prachtige natuurgebied? Dan is een een dagje “fotovaren” met de Bluewaters zeker interessant om te doen. Voor getalenteerde fotografen is het gratis. En het opdienen van een Schipperomelet” is vaste prik aan boord van de Bluewaters.

Vertel ons wat je wilt en vul het meevaarformulier maar in.

Meevaren