Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Natuurfotografen

Natuurfotografen
schieten super foto’s
in de Weerribben.

Aan boord
van de
Bluewaters.
Varend door een
onmetelijk groot
natuurgebied. 

meevaren info

Veel meer dan rondvaarten

Natuurfotografen. Weerribben – Wieden – Een Fotogeniek Gebied.
Fotograferen vanaf de Bluewaters in de Weerribben en op de Wieden, de plassen en in de slootjes. Moerasbossen vastleggen. Watervogels spotten. Flora en fauna in beeld brengen. Maar ook gewoon even een dagje er tussenuit en genieten van de Wieden en Weerribben. Maar wel ondertussen de mooiste opnames maken.
Is fotograferen je uit de hand gelopen hobby en je wilt nu weleens je horizon verbreden en kennis maken met dit enorme natuurgebied? Het kan! Vaar gewoon eens een dagje gratis mee met de Bluewaters. Wel alleen talentvolle mensen hoor. dat ook wel weer. Jouw mooiste foto’s worden op dit Bluewaters podium geplaatst. 


Inspiratie

Lees Bluewaters in natuurfotografie.nl

We maken niet van die toeristische rondvaarten, die Giethoornse bruggetjes hebben we wel gezien. Nee dat doen we liever niet. We nemen jou en jouw idee mee aan boord van de Bluewaters en maken er iets
onvergetelijks van, want al die indrukken staan nog heel lang in je geheugen gegrift en ook de foto’s of films die je gemaakt hebt zul je nog vaak bekijken. Natuurfotografen varen graag mee met de Bluewaters. De Weerribben en Wieden, een Eldorado voor natuurfotografen. Kijk hier ook maar eens.
En onderweg geniet je ook nog eens van een bootgemaakte “Schippers Omelet”. Nog vragen? Vragen staat vrij.
Bezoek ook eens de website van natuurfotografie en lees het artikel over de Bluewaters.