Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Natuurfotografen

Natuurfotografen zijn welkom aan boord.Natuurfotografen

schieten super foto’s
in de Weerribben.

Aan boord
van de
Bluewaters of de Greenrivers
Varend door een
onmetelijk groot
natuurgebied. 

Info meevaren

Veel meer dan rondvaarten alleen

Natuurfotografen. Weerribben – Wieden – Een Fotogeniek Gebied.
Fotograferen vanaf de Bluewaters op de Wieden en delen van de Weerribben of met de Greenrivers dieper de plassen en de slootjes van de Weerribben in. Moerasbossen vastleggen. Watervogels spotten. Flora en fauna in beeld brengen. Maar ook gewoon even een dagje er tussenuit en genieten van de Wieden en Weerribben. Maar wel ondertussen de mooiste opnames maken. Natuurfotografie op z’n best.
Is fotograferen jouw uit de hand gelopen hobby en je wilt nu weleens je horizon verbreden en kennis maken met dit enorme natuurgebied? Het kan! Vaar gewoon eens een dagje gratis mee met de Bluewaters of pak de gecamoufleerde fotokano. Aan boord van de Bluewaters is plaats voor max. 2 actieve fotografen en aan boord van de Greenrivers max 3 natuurliefhebbers. Jouw mooiste foto’s worden op dit Bluewaters podium geplaatst. 

Inspiratie

Lees Bluewaters in natuurfotografie.nl

We maken niet van die toeristische rondvaarten, die Giethoornse bruggetjes hebben we wel gezien. Nee dat doen we liever niet met de Bluewaters. Met de Greenrivers wel natuurlijk. We nemen jou en jouw idee mee aan boord van de Bluewaters en maken er iets onvergetelijks van, want al die indrukken staan nog heel lang in je geheugen gegrift en ook de foto’s of films die je gemaakt hebt zul je nog vaak bekijken. Natuurfotografen varen graag mee met de Bluewaters. Pure natuurfotografie. De Weerribben en Wieden, een Eldorado voor natuurfotografen en waterlandschap fotografen . Kijk hier ook maar eens.
En onderweg geniet je ook nog eens van een drankje. Nog vragen? Vragen staat vrij.
Bezoek ook eens de website van natuurfotografie en lees het artikel over de Bluewaters.