Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Hotel Weerribben

Hotel Weerribben

Hotel Weerribben. Giethoorn.
Nationaal Park de Wieden en Weerribben ligt verscholen in de Kop van Overijssel. Geniet van  jouw verblijf in een aantrekkelijk hotel in dit prachtige natuurgebied, waar je de mooiste films en foto’s kunt maken.
De Weerribben en Wieden is hét ideale natuurgebied waar de mooiste fotomomenten aan je voorbij trekken. Flora & Fauna in vele variaties. Het Nationaal Park strekt zich uit over een groot gebied.

      Hotel Weerribben. In mooi Giethoorn.                                  Hotel d’Olde Smidse.
De Weerribben met z’n belangrijke Waterdorpen en stadjes. Zoals Giethoorn, Kalenberg, Blokzijl, Ossenzijl en als grootste de stad Steenwijk.
Tijdens het fotovaren in Nationaal Park De Weerribben en Wieden krijg je  veel indrukken. Dit beschermd natuurgebied is immers het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Uniek in zijn soort. Vaar door de kronkelende kreekjes en ga op zoek naar de roerdomp, de blauwborst en de karekiet. Ook de Otter laat zich hier en daar zien. 
En dan ‘s-avonds van een welverdiende nachtrust genieten in Hotel d’Olde Smidse van de gastvrije familie Bons.

Ga naar Bed & Breakfast mogelijkhedenOf bel met het hotel van de familie Bons

Hotel Weerribben. Vooral in het hoogseizoen is het niet gemakkelijk om een Hotel of Bed en Breakfast te boeken. Het is dus zorg om er vroeg bij te zijn. Het Bluewaters team kan soms nog wel een gaatje vinden, maar er bestaat natuurlijk geen garantie. Een heel gezellig en zeker niet duur Hotel in de Weerribben is hotel d’Olde Smidse.
Een goed bereikbaar Hotel voorzien van alle gemakken. Er is zelfs een een kwaliteits cafetaria om een patatje of wat dan ook te nuttigen. Het Hotelletje, wat je ook een B & B zou kunnen noemen geeft een geweldig uitzicht op het bootverkeer op het kanaal Beukers Steenwijk. Ook kun je vanuit dit Hotel Giethoorn gaan bekijken. Vooral in ’t seizoen is het hier een gezellige drukte. De Bluewaters heeft de ligplaats praktisch aan de overkant en we kunnen de passagiers halen en brengen.

Info meevaren