Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Weiden & Wieden

Weiden & Wieden gezien door de Lens van Corrie Post.
Corrie schiet niet alleen de mooiste plaatjes van de uitgebreide fauna in de Weerribben & Wieden. Maar ze heeft ook oog voor de omgeving waarin ze zo vaak vertoeft. Een geweldige omgeving om de mooiste fotoverhalen te vertellen. De Weiden & de Wieden boeien haar en ze maakt hier geweldige opnames van. Dit waterlandschap  afgewisseld met door de natuur gevormde waterweiden  laten misschien wel de mooiste natuur van Nederland zien. Kijk hieronder eens naar een kleine doch boeiende verzamelingen van indrukken. Mooie plaatjes geschoten door Corrie Post.
De Weerribben zijn een goede zorg waard. Alles moet zoveel mogelijk bewaard blijven, echter er zijn toch wel wat minpuntjes te bedenken. Denk een aan het langzaam dichtslibben van dit mooie gebied. Lees hier het artikel maar eens van dat RTV Oost maakte van de Wieden en Weerribben.

In ons land zijn ontelbare mooie fotoplekken te vinden. De Weerribben Wieden is zo’n plek.
Met de nodige voorbereiding zijn hier de mooiste plaatjes te schieten. Mocht je eens zo’n fotosessie in dit prachtige gebied willen maken, dat kan dan. Stap dan eens in de fotoboot de Greenrivers en we varen samen door dit wonderschone landschap. Voor talentvolle fotografen is zo’n maandag, disnsdag of woensdag helemaal gratis en deze website is dan gelijktijdig jouw fotopodium. Kijk hier ook eens op de kaart van Giethoorn