Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Over Bluewaters

Dit is wat we doen en wat we zijn.

Over Bluewaters. Maar ook vertellen we graag iets
over de I-Float en de
Greenrivers

Varen over de meren en plassen, met de Bluewaters, de Greenrivers en speciaal met de I-Float door de bijna onbevaarbare slootjes. Moerasbossen ontdekken. Watervogels spotten. Flora en fauna in beeld brengen. Samen met jou met de Bluewaters er even een dagje er tussenuit en genieten van dit uitgestrekte nationale park Wieden en Weerribben.

Is fotograferen je talent, of schilder je graag, vertel je graag verhalen of zou je graag eens een natuurfilm willen maken? Het kan! Vaar er gewoon eens een dagje (of vaker) gratis op uit met de Bluewaters. (op Mnd,Dnsd en Wnsd)
We zijn geen rondvaartbedrijf, maar varen wel in de regio Giethoorn. En ook daar nemen jou en jouw idee mee in de Bluewaters en maken er iets onvergetelijks van. Ja hoor dat is wat we doen en wat we zijn. Ja…Over Bluewaters gesproken.

Over Bluewaters. En… de Drijfhut   Ja, de drijfhut, een nieuwe activiteit. Deze drijfhut of ook wel drijfeiland is te huur. Vertel ons maar eens wat je drijft om waar dan ook een prachtige dag te beleven op de lokatie die jezelf het interessants vindt. Is het niet te ver, dan kunnen wij de hut brengen. Of anders kun je hem halen. Heel stabiel om voor foto’s maken. De maten van de drijfhut zijn 100cmx135cmx20cm.
En vergeet niet dat ook gepassioneerde vissers welkom zijn. Ja hoor, want ook wemelt het van vis in de Weerribben en Wieden. Weet ze te vinden, maar soms ook weer niet, maar zo gaat dat dan. Het is en blijft vissen. Lees ook eens het artikel over de Bluewaters in Natuurfotografie.
Bluewaters is een non-profit organisatie die schoon varen samen met natuurliefhebbers ten doel stelt. Een kleine donatie is welkom, maar zeker niet verplicht.

Interesse? Mail gerust.

De Waterdorpen GiethoornDwarsgrachtJonenWeteringBelt-SchutslootKalenbergMuggenbeetNederland
Magnifiek gelegen waterdorpen met een afzonderlijk eigen cultuur. Maar het water verbindt.
Zoek deze waterdorpen op de kaart.