Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Over Bluewaters

Dit is wat we doen en wat we zijn.

Over Bluewaters. 
Varen over de meren, de plassen, door de slootjes. Moerasbossen ontdekken. Watervogels spotten. Onderwater flora en fauna in beeld brengen. Samen met jou even een dagje er tussenuit en genieten van dit uitgestrekte nationale park Wieden en Weerribben.

Is fotograferen je talent, of schilder je graag, vertel je graag verhalen of zou je graag eens een natuurfilm willen maken? Het kan! Vaar er gewoon eens een dagje (of vaker) gratis op uit met de Bluewaters.
We zijn geen rondvaartbedrijf, maar varen wel in de regio Giethoorn. En ook daar nemen jou en jouw idee mee in de Bluewaters en maken er iets onvergetelijks van. Ja hoor dat is wat we doen en wat we zijn. Ja…Over Bluewaters gesproken.

Over Bluewaters. En…de Drijfhut Mail ons en vertel wat je drijft om eens een prachtige dag te beleven in het grootste laagveen moerasgebied van Noordwest Europa. En vergeet niet dat het gratis is. Maar wel je talent meebrengen. Da’s een vereiste.
En vergeet niet dat ook gepassioneerde vissers welkom zijn. Ja hoor, want ook wemelt het van vis in de Weerribben en Wieden. We weten ze te vinden, maar soms ook weer niet, maar zo gaat dat dan. Het is en blijft vissen. Lees ook eens het artiekel over de Bluewaters in Natuurfotografie.
Bluewaters is een non-profit organisatie die schoon varen samen met natuurliefhebbers ten doel stelt.

Interesse? Mail gerust.

De Waterdorpen GiethoornDwarsgrachtJonenWeteringBelt-SchutslootKalenbergMuggenbeetNederland
Magnifiek gelegen waterdorpen met een afzonderlijk eigen cultuur. Maar het water verbindt.
Zoek deze waterdorpen op de kaart.