Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

De Vaarfooi

Bij wie stap je aan boord. Bij de Bluewaters of de Greenrivers?
Allebei kan!

Foto- & Filmvaren is gratis

Wel eerst even de bschikbaarheid testen
De Vaarfooi:
Een boot die veel vaarten maakt heeft hoe je het ook bekijkt een goed en gedegen onderhoud nodig. Motorisch maar ook optisch moet alles regelmatig bijgehouden worden. Ook de speciale

HVO brandstof is vrij prijzig. Gelukkig gebruikt de Bluewaters maar weinig van deze natuurvriendelijk brandstof.
Ook maken we gebruik van de kennis van lokale bewoners die ons mooie routes uitstippelen en praktische adviezen geven. Ze doen dit gratis, maar toch willen we ze weleens verrassen.
Daarom is een gift van onze passagiers best wel welkom. Dit echter is alleen maar een geste.

We zijn een kleine Non Profit organisatie. Puur natuurfotografen

Als kleine non profit organisatie is het soms moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen, daarom hebben we gekozen voor een vrijwillige bijdrage. Het is al gebleken dat praktisch 100% van onze passagiers dit vrij normaal vindt. De meesten zijn dan ook best vrijgevig. En we zijn steeds weer dankbaar voor deze vaarfooi.  
Varen, fotograferen maar ook vogels spotten in de Weerribben is steeds weer een geweldige ervaring. Deze ervaringen van de passagiers worden vaak op deze website getoond. Ben je fotograaf, dan krijgen je foto’s een prachtig podium. 
Vaak blijft het meevaren niet bij een keer, maar wordt weer voor een volgende periode geboekt. Het is dus best wel van belang om mij te appen inzake beschikbaarheid. Dit kan het best zo “Kort ” mogelijk. Ik kan helaas niet ver vooruit kijken. Ook wat betreft het weer en andere omstandigheden.