Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Landschapsfotograaf Jack Doeven

Landschapsfotograaf Jack Doeven is van alle markten thuis. Naast zijn landschapsfotografie legt hij ook graag de natuur op de gevoelige plaat vast. Jack heeft de beschikking over een complete fotostudio waar hij zijn opnames kan bewerken. Ook kun je bij hem terecht voor portretfotografie. Desgewenst komt hij bij je thuis.

copyright

Jack Doeven: Waterlandschapsfotograaf.


Door de lens van Jack Doeven.

Bij Jack zit de liefde voor fotografie in z’n genen. Vooral landschapsfotografie heeft zijn bijzondere aandacht. Jack is een gepassioneerd fotograaf die je graag meeneemt in zijn beelden. Jack ontwikkelde z’n eigen stijl en blijft deze vol overtuiging omarmen.

Landschapsfotografie is Jack’s lifestyle
Fotografie is overal, er is overal waar je kijkt wel wat moois te zien om vast te leggen. Als fotograaf kijk je anders naar de wereld dan niet fotografen zegt Jack. Jack Doeven lanschapsfotograaf in hart en nieren.

Bijzondere momenten fotograferen in de Weerribben

Wanneer je onderweg bent, ben je altijd op zoek naar objecten waar je een perfecte opname in ziet. Ook zonder camera draagt Jack z’n hobby mee, ’t Is gewoon een lifestyle.
Jack is vaak te vinden in het prachtige natuurgebied de Wieden en Weerribben en zowel vanaf de wal als ook vanuit z’n boot fotografeert hij bijzondere momenten zoals prachtige opnamen van de rietcultuur in en rondom Kalenberg.

De studio van Jack. Multifunctionele mogelijkheden.
Je ziet in deze mooie serie ook weer, dat het werk van Jack zo’n eigen sfeer ademt en de kijker een geweldige inkijk in z’n werk geeft.
Jack Doeven heeft de beschikking over een complete fotostudio waar hij tot in detail foto’s bewerkt. Ook is portret fotografie een van zijn specialismes.
We hopen nog vele bijdragen van Jack te mogen plaatsen.

Natuurfoto Jach Doeven
Jack Doeven zonsondergang
Jach Doeven in actie