Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Natuurfotograaf Corrie Post

Natuurfotograaf Corrie Post.

Natuurfotografie door haar eigen lens is haar lust en haar leven. Tot in de kleinste details legt ze Flora & Fauna vast. Een scherp oog voor de natuur. Dat is waarom haar opnames zo bijzonder zijn en haar persoonlijke handtekening laten zien. Maakte al menig topfoto van de Wieden en Weerribben.
Ze is autodidact en heeft zichzelf alle facetten van het fotograferen eigen gemaakt. Zoals de composities de objecten maar ook de niet altijd gemakkelijke cameratechniek. 

copyright

Natuurfotograaf Corrie Post bekend in de Weerribben

Corrie fotografeert bijna alles wat in de Weerribben Wieden leeft. Ze groeide op in de natuur en is daar nu ook nog steeds te vinden. Flora & Fauna zijn haar favoriete objecten en het vastleggen hiervan is volgens haar eigen zeggen steeds weer een ontdekkingsreis.  Ze woont aan de rand van de Weerribben en Wieden en ze kan hier steeds weer opnieuw haar hart ophalen. Bekijk haar foto’s en je zult ontdekken dat ze met haar foto’s bewijst een vakvrouw te zijn.

Je kunt Corrie vaak tegenkomen in dit mooie gebied dat vroeger een van de meest belangrijke brandstoffen leverde.  Hier werd turf gestoken en door deze ontginning ontstonden uiteindelijk de Weren, de Wieden en de moerasbossen. Noeste arbeid zorgde er dus in feite voor, dat wij nu nog elke dag kunnen genieten van deze bijzondere natuur. Kijk eens op het Highlight van Corrie

Ook op Facebook is ze present. Bewonder haar werk hier dan ook maar eens. Mocht je speciale vragen hebben en je wilt eens wat meer weten van een bepaalde vogel, aarzel dan niet om dat te vragen. Mocht je een opname van haar willen gebruiken, dan kan dat. Voor een redelijke vergoeding kom je dan in het bezit van schitterende foto’s. Ook  hier kun je iets over Corie zien en lezen.
Vogels kijken in de Weerribben? Doe net als Corrie en ’t wordt vast het begin van een super hobby.