Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Contact


H e l a a s  z ij n  e r  g e e n  b o e k i n g e n  m e e r  m o g e l ij k.

Vaak wordt er met ons specifiek contact gezocht over de waterdorpen Dit in combinatie met overnachtingen in deze dorpen in de Weerribben regio.  Aarzel niet om dat ook te doen.

Wij geven je graag een zo goed mogelijke info. De Bluewaters vaart je naar je naar de mooiste waterdorpen in de Wieden regio. Maak hier dan de mooiste waterlandschapsfoto’s die je maar denken kunt. Ook kunnen we wel het een ander vertellen over tal van andere mogelijkheden. Wil je wat meer info? app maar met Jan.
Je kunt natuurlijk ook buiten het hoogseizoen een foto-tourtje Giethoorn doen. Hiervoor kun je mee met de Bluewaters voor waterlandschaps fotografie. 
Hier worden passagier weleens afgezet en moeten dan met de benenwagen verder. Na een uurtje of zo stap je dan gewoon weer aan boord van de Bluewaters.

Nog vragen? Stel deze dan zo uitgebreid mogelijk via e-mail of app. Wij kunnen dan veel beter met je wensen rekening houden.
Organisatie Bluewaters:  Jan L Mateboer   Oostercluft 418 8332 DR Steenwijk. Appen kan ook : 06-55-302305  info@thebluewaters.nl
Bluewaters is een non profit initiatief.