Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Varen in de Weerribben Wieden

Varen in de Weerribben Wieden.
Beleef de Weerribben Wieden optimaal op het water. Al varend langs moerasbossen, rietkragen en drijftillen ontdek je op een bijzondere manier dit uitgestrekte water natuurgebied.
Varen in de Weerribben Wieden. Prachtig om dat eens te doen. Je vindt er een sirene rust die zo nu en dan afgewisseld wordt door een koor van zingende vogels en de “hoemp”, het geluid van de Roerdomp zal je altijd bijblijven.
Maar ook de vele Aquaterrassen bieden de schipper en z’n passagiers een wat luidruchtiger vertier. Achter een goed glas bier of een rode wijn uitwaaien in zo’n prachtige omgeving. Het kan allemaal.
Varen in de Weerribben-Wieden is natuurlijk meer dan varen alleen. Een uitstapje naar een bezienwaardigheid is zo gemaakt. Wil je een bepaalde foto-shoot dan gaan we toch gewoon even van boord?

                                                                        Foto’s: Luc van Erkelens.

Natuur zwerftochten met de Bluewaters.
De Bluewaters verzorgt exclusieve vaartochten door dit gebied. In eerste instantie varen we met talentvolle mensen die dit geweldig uitnodigende natuurgebied door hun eigen ogen zien en vastleggen. Dit is in principe geheel gratis. Wel suggeren we een donatie te doen voor het Bluewaters team die alles varende houden.
Ook organiseren we zwerftochten voor maximaal 3 personen. We varen dan ca: 6 uur lang langs waterdorpen over de wijden zoals het het Beulakerwijde, het Giethoornse meer, het Belterwijde, om er maar eens een paar te noemen. Maar ook verlaten we als de waterstand het toelaat proberen we de gebaande waterwegen eens te vermijden en varen met de Bluewaters door smalle grachtjes en kraggen. Onderweg wordt er dan een Schippersomelet genuttigd gepaard gaand met een glas gevuld met iets sterks indien gewenst. Deze zwerftochten zijn niet gratis en kosten totaal per vaart € 125.- voor max 3 personen.
Varen in de Weerribben wordt zo een persoonlijke belevenis waaraan je nog vaak terug zult denken. Vooral fotografen kunnen hier hun hart ophalen.

                                                                        Foto’s: Luc van Erkelens.

Wil je wat meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Er is veel mogelijk. Maak je wensen kenbaar en wij proberen deze te personaliseren. Varen over de wieden dat doen we allemaal graag.
Graag tot ziens aan boord van de Bluewaters.