Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Waterkaart

Waterkaart Weerribben & Wieden

Natuurlijk vind je ook Giethoorn en wijde omgeving op deze waterkaart. Lekker gemakkelijk om te zien waar we varen met de Bluewaters. Je zou bijna je eigen route al van te voren kunnen bepalen op deze waterkaart.
Bruggen, sluizen, aanlegplaatsen ze staan er allemaal op. Maar wat ook interessant is om eens naar te kijken, is de weersverwachting in het gebied waar gevaren wordt. Kortom de waterkaart is voor elke schipper een must.
Heb je nog vragen over vaarroutes of wil je iets weten over populaire visstekken. Stuur ons dan gerust een email.

Steenwijkerland met als Steenwijk als belangrijke historisch rijke stad aan de rand van het Nationaal Park De Weerribben Wieden is bij uitstek een stad die watersporters in de Weerribben welkom heet om hier eens te komen passagieren. Kijk eens op onderstaande kaart en je ziet dat al die pittoreske waterdorpen zoals Giethoorn, Ossenzijl, Blokzijl en meer op vaarafstand liggen. Maar ook zijn er vanaf Steenwijk prachtige fietsroutes. Steenwijk heet alle watersporters en natuurliefhebbers van harte welkom in de Weerribben en Wieden. Ook de Bluewaters vaart hier. En wil je nog wat wat meer specifieke info ontvangen?, stuur ons dan gerust een berichtje. We weten dan wel niet alles, maar we komen vast een heel eind. 

De Greenrivers. Elektrisch & Gecamoufleerd

Kanoën in de Weerribben Wieden is een belevenis op zich. Er zijn voor kanovaarders heel wat routes zelf uit te stippelen. Op bovenstaande kaart kun je vele keuzes maken.  We varen zelf ook wekelijks door dit prachtige gebied. Deels met de Bluewaters 1. maar ook met de 5 meter lange Canadese fotokano. Deze kano heeft maar een geringe diepgang, dus praktisch elk plekje is bereikbaar.
Er zijn uiteraard verschillende routes te maken. Denk eens aan de omgeving Belt-Schutsloot of de Zuidkant van het Bovenwiede bij Giethoorn en ook de Weerribben vanuit Kalenberg verkennen is een leuk avontuur.