Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Boot kopen in Giethoorn

Boot kopen in Giethoorn? Wellicht kunnen wij adviseren.
Wil je graag een nieuwe boot of een buitenboordmotor kopen? Dan zijn er veel mogelijkheden in de Weerribben Wieden regio die je hiermee van dienst kunnen zijn. Nieuwe of gebruikte exemplaren, maar ook interessante occasions. Een gebruikte boot kan lang meegaan en goed onderhoud daar zorgen de diverse regionale watersportbedrijven wel voor. Hier hebben ze altijd wel een leuke aanbieding. Je komt een groot assortiment boten tegen in Giethoorn en regio. Maar ook de zo populaire fluister buitenboordmotoren zijn er te kust en te keur. Inruilen kan uiteraard ook bij de meeste secialisten. Ook bij een specialist zoals Woltman in Giethoorn kunnen watersportliefhebbers terecht voor een goede service. Woltman is dealer van het top merk Pioner. Steek je licht ook eens op bij watersportbedrijf de Goede in Belt Schutsloot. En voor interessante buitenboordmotoren aanbiedingen kun je altijd bij Dijksma terecht. Heb je nog vragen? Mail of app ons en wellicht kunnen we je met een advies van dienst zijn.

Boot te koop in Giethoorn

Een boot kopen in Giethoorn was nog nooit zo leuk.


In het watergebied de Weerribben en Wieden. Met Giethoorn als middelpunt, maar ook in Ossenzijl, Steenwijk, Wanneperveen, Vollenhove en Blokzijl zijn goede deals te sluiten. Een boot kopen in de regio Giethoorn is dan ook een goede keus, want je koopt bij jarenlang bestaande experts. Ook Bomert is zo’n expert op watersportgebied.
Wil je iets meer weten? Stuur dan een e-mail of app met Jan en maak je wensen kenbaar.

Boot kopen in Giethoorn. Maar ook buitenboordmotoren.
Dat doe je niet maar zo, je kijkt eerst eens goed rond en dan beslis je pas. Bijna zeker breng je dan orienterende bezoekjes aan vele aanbieders. Er zijn ongetwijfeld vele scherpe aanbiedingen te vinden. Onweerstaanbare aanbiedingen van boten zul je hier veel tegen komen.
Praktische prijzen recht toe recht aan. De kwalitatieve aanbiedingen zijn fair. Een boot kopen is een goed idee, maar dan wel in Giethoorn.

In Giethoorn zijn vrij veel boten te koop.
Naast de verkoop biedt Giethoorn ze ook professionele winterstallingen aan. Boten van klein tot groot vinden er een warm onderdak. In de wintermaanden wordt vakkundig onderhoud gepleegd.

Koop ook je buitenboordmotor bij een vertrouwd adres.
Naast bekende dealerschappen van diverse merken van bijvoorbeeld de sportieve Whaly, Terhi en Rigiflex boten, worden er ook electrische fluister buitenboordmotoren aangeboden. Bekende fluistermotoren merken zijn E-propulsion en  Torqeedo. Een flink assortiment watersport artikelen ligt te wachten in Giethoorn. Ook Wijkstra verkoopt/verkocht boten, maar hoelang nog is de vraag. Hun watersportbedrijf staat te koop.

Een boot kopen in Giethoorn wordt een interessant avontuur.

Een boot kopen in Giethoorn. Helemaal OK

Ook de Bluewaters wordt in de regio Giethoorn onderhouden. De meest voorkomende werkzaamheden worden hier verricht. Recentelijk werd de besturing vernieuwd, een nieuw tank ingebouwd en antifouling aangebracht.
De Bluewaters vaart voornamelijk in de Weerribben & Wieden en daarom wordt er op blauwe diesel gevaren. Blauwe diesel is natuurvriendelijk. Een organische brandstof zogezegd. Meer weten over deze diesel? Mail met de Bluewaters.
Dus als je een boot wilt kopen in Steenwijk, Blokzijl of Giethoorn? Breng dan maar eens een bezoekje aan een van de vele watersportbedrijven. En blauwe diesel tanken doe je bij Jachthaven de Kranerweerd in Zwartsluis en Jachthaven van Wijk in Oldemarkt