Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Filmen in de Weerribben

De mooiste films en video’s maak je in de Weerribben.  Het natuurgebied de Weerribben en Wieden laat zich gewillig filmen en vele natuur en waterlandschap filmers weten dat. Praktisch in elk seizoen leent zich dit uitgestrekte gebied voor het maken van de mooiste films. Vanaf de Bluewaters film je het (water) landschap vanaf het water en vanaf de gecamoufleerde drijfhut maak je opnames bijna gelijk en horizontaal met de waterspiegel. De mooiste films zijn dan het resultaat.
Deze drijfhut is te huur per 9 dagen. Van Vrijdag t/m Maandag met 2 tussenliggende weekenden. De prijs is € 125.–. Maak dus zelf je keus waar je de Drijfhut wilt gebruiken.

Filmen in de Weerribben? Onvergetelijk

Het is voor fotografen en filmers met recht een avontuur om met de Bluewaters de Weerribben en Wieden te gaan verkennen. Er zijn veel spots die een een hoede video waardig zijn. Wel is het zo, dat de passagiers enigzins talentvol moeten zijn, omdat de films en video’s die tijdens de vaart gemaakt worden en later bewerkt op de website vertoond kunnen worden.
De Filmer krijgt derhalve een interessant podium. De kosten zijn op de maandagen, dinsdagen en woensdagen nul voor deze deze getalenteerde. Wel mag er een vrijwillige vaarfooi gegeven worden.
Maar het filmscouten is best wel een belevenis vanaf zo’n boot. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de I-Float, een drijfhut die zo gecamoufleerd is, dat het te filmen object in de verste verte geen filmer vermoedt. Deze speciaal gecamoufleerde drijfhut wordt per 9 dagen verhuurd.
Varen met de Bluewaters blijft gewoon gratis op de maandagen, dinsdagen en woensdagen.
Filmen in de Weerribben is met recht een geweldig avontuur.

LEARN MORE