Giethoorn Bruggetjes tour

Giethoorn bruggetjes tour.
Omdat de bruggetjes in Giethoorn wereldberoemd, kiezen passagiers er weleens voor om als onderdeel van de vaar- en zwerftochten de Giethoorn bruggetjes tour te varen. Dit kan best spannend zijn, want vooral in het hoogseizoen kan het er hier wild aan toe gaan. Veel toeristen maken de vreemste capriolen in de gehuurde punters, die dan in lange waterfiles dobberen. De Bluewaters stellen we niet graag bloot aan dit geweld en vermijden dan ook de ergste drukte. Maar het blijft een feit, dat zo’n tocht of wandeling door de Dorpsgracht onvergetelijk is. 
Fotovaren met de Bluewaters. Een belevenis op zich.
Zou je toch met de Dorpsgracht van Giethoorn kennis willen maken en eens vanaf de wal vast willen leggen, dan kunnen wij hiervoor zorgen? We zetten je bijvoorbeeld af in het centrum van Giethoorn en je pakt gewoon tijdens de wandeling een terrasje en vervolgens pikken we je weer op na een uurtje of zo weer op.
Fotovaren met de Bluewaters is en blijft een belevenis op zich. Mail maar voor info.

Giethoorn door de lens van
Luc van Erkelens

Luc van Erkelens kent de Weerribben en Wieden op z’n duimpje. Hij maakte hier al menig fotoreportage. Luc is sterk in het vastleggen van op het eerste gezicht simpele en alledaagse zaken. Elke foto is raak en maakt juist deze allerdaagse dingen zo bijzonder. Ook in Giethoorn is hij kind aan huis en weet ook hier steeds weer pakkende opnames te maken.

Luc is een bereisd man en z’n camera zit dan ook vol met ervaringen die steeds weer tot uiting komen in z’n werk.  In de stad Steenwijk geniet hij bekendheid als fotograaf die elk hoekje en gaatje van deze vestingstad al eens op de gevoelige plaat heeft vastgelegd.

          Geniet maar even van die wonderschone Giethoornse beelden.
                           Ook heeft Luc hier z’n eigen fotopagina.

meer foto’s van Luc