Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Jan L Mateboer

Jan Mateboer. Initiatiefnemer van de natuur- en fotovaarten.
Het geweldige natuurgebied de Weerribben en Wieden heeft altijd een geweldige aantrekkingskracht op Jan gehad. Hij doorkruist met fotografen dit prachtige gebied. Aan boord van zijn boot de Bluewaters genieten de passagiers van het bijzondere en enerverende uitzicht. Want vanaf het water bekijk je het toch weer net even anders.

De I-float Drijfhut. Te huur 
Ergens in April  2023 gaat ook de I-Float meedoen. Dit is een Drijfhut die hij eigenhandig bouwde. Vanuit zo’n drijfhut benader je het wild mega dichtbij.
De I-Float wordt alleen verhuurd voor een periode van 9 dagen. Van vrijdagmiddag  tot maandagmiddag. Dus dus incl. 2 weekenden. De prijs voor deze periode is € 150.– Ook kan deze drijfhut eventueel tegen meerprijs gebracht worden op de gewenste locatie van de fotograaf. (Binnen een straal van 50 km  € 35.- )

Jan heeft inmiddels ook de verbouw van een Canadese kano afgerond. Deze 5 meter lange en compleet gecamoufleerde fotokano wordt elektrisch aangedreven.
Het grote voordeel van deze geruisloze kano is, dat het bereik in de kleinere grachtjes en sloten nu gemakkelijker gaat. Deze bijzondere kano vaart onder de naam Greenrivers.

Bezoek ook eens zijn Facebook pagina. Je kunt Jan L Mateboer bereiken via email info@thebluewaters.nl Of App bij voorkeur met   06-55-302305

Jan L Mateboer

Gratis meevaren op maandag, dinsdag of woensdag met de Bluewaters door de Wieden en Weerribben dat kan.