Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Boot reparatie Giethoorn

Boot reparatie Giethoorn. Ook Polyethyleen lassen.

Voor de regio Steenwijkerland. Vraag het ons.
De Weerribben regio telt van oudsher een keur aan boot reparateurs. Allround jachtservice met jarenlange ervaring vind je hier. Vakkundige specialisten. De bootreparatie wordt in deze regio nog uitgevoerd tegen hele faire prijzen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.  Elke soort bootreparatie kan hier uitgevoerd worden. 
Zelf voeren we polyethyleen reparaties uit voor kano’s en kayaks tot 4.5 meter lang.

Vele nautische diensten onder één dak bij bootreparatie Giethoorn.
Bij deze specialisten kunnen watersporter terecht voor alle reparaties en onderhoud kruiser, sloep of zeiljacht. De zaken worden gedaan door vakkundige firma’s die vaak al jaren bestaan. Neem nu Woltman in Giethoorn een boot reparatiebedrijf waar speciale aandacht en service voorop staat.
Dus van een simpele klus tot een volledige re-fit van je boot, dan zit je wel goed in deze regio met Giethoorn als middelpunt. Er zijn er meer hoor. Ieder met z’n eigen specialisatie. Vraag ons maar om advies.

Alle nautische reparaties in Giethoorn

Ook de Bluewaters wordt wanneer dat nodig is bij een regio dealer onderhouden.  In eerste instantie bij Wijkstra, maar heeft niet lang geduurd. ’t Was daar iets onder de maat.
Steeds zijn er dingetjes die opgelost dienen te worden. Zo werd er al een nieuwe dieseltank gemonteerd, maar ook werd de hele besturing aangepast en omgelegd. Er werd ook een  totaal gereviseerde Yanmar motor ingebouwd. Zelf maakten we al een begin met een massieve scheeps teakvloer.
Cosmetisch werd de Bluewaters ook aangepakt en zo blijft alles mooi up to date.
Bootreparatie Giethoorn? Vraag ons om tips.
Ook bestaat de mogelijkheid om je boot te stallen. Overal kan dat in Giethoorn voor klein en groot. In het water of op de wal.
Ook in Zwartsluis  niet ver van Giethoorn bij scheepswerf Kranerweerd kan jouw boot met een gerust hart ter reparatie of ombouw aangeboden worden. Ook bevindt zich hier een blauwe diesel tankstation.

Boot reparatie Giethoorn.
Een refit van je boot is een steeds meer voorkomend item in de watersportwereld.
Het is de manier om je boot weer een nieuw leven te geven. Een nieuw uitstraling. En zoals je wilt even een nieuw eigentijds kleurtje.

Ook scheepsmotoren reparatie in Giethoorn.
Of de oude bestaande scheepsmotor reviseren, maar ook een nieuwe motor inbouwen kan. naar een moderne scheepsdieselmotor. Diversen soorten make-up zijn mogelijk.
Ook de Bluewaters krijgt steeds een botox behandeling en ziet er daarom ook altijd nog strak uit ondanks z’n leeftijd van 45 jaar. De Bluewaters werd ooit gerepareerd door Wijkstra. Maar dat beviel niet echt, het viel zelfs tegen.

Scheepswerf Kranerweerd