Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Restaurant Giethoorn

Restaurant Giethoorn.  

Een van de betere restaurants in Giethoorn. De Eetkamer.
Dé plek waar jij je gelijk thuis voelt. We hebben het dan over Restaurant de Eetkamer van Giethoorn. Een gezellige locatie met een uitgebreide menukaart vol met smaakvolle gerechten voor fijnproevers. Om heerlijke wijnen en een goede kop koffie niet te vergeten. Ook haal je bij de eetkamer een snelle heerlijke afhaalhap om vervolgens aan de waterkant te verorberen.

Restaurant Giethoorn. Geweldige keuken.
De Eetkamer is gelegen aan het kanaal wat toegang geeft tot de Wieden en Weerribben. Vanaf het terras geniet je van een gezellige drukte op het water.
En de prijzen? Die worden wel eens ouderwets genoemd.
Dus doe gewoon alsof je thuis bent.

Met hartelijk groet. Het Eetkamer team.

Lekker uit eten in Giethoorn? Gezellig met terras aan het water.
Restaurant in Giethoorn

Giethoorn is bekend om z’n grachtjes en bruggetjes. Toeristen weten dit prachtige waterdorp dan ook massaal te vinden. Het is natuurlijk daarom dat er ook veel diverse horeca gelegenheden zijn. Maar de meesten zijn ingericht op massatoerisme. Toch zijn er ook enkelen die de toerist nét even iets meer bieden. Ook een aantrekkelijker locatie doet hier goed aan. Zo’n restaurant in Giethoorn met toch wel een zekere allure vind je niet aan die drukke Dorpsgracht, maar net even buiten Giethoorn aan het doorgaande kanaal dat toegang biedt aan misschien wel een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.
Fotografen, filmers, wandelaars, vogelaars, kortom natuurliefhebbers komen hier graag  en slapen ook vaak in een van de B&B’s die Giethoorn rijk is.