Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

De Gangmaker

De Bluewaters is duurzaam en zuinig:
Elke boot heeft een gangmaker nodig. De Bluewaters dus ook. Maar er werd duidelijk gekozen voor de zuinige Yanmar motor. 1 liter per vaaruur da’s toch wel heel bijzonder. En loopt ook nog eens op blauwe diesel.
Het is een 1 cylinder met een zeer eigen geluid. Bijna 9 PK. De Yanmar is nieuw en werd ingebouwd in Steenwijk
 . 
Varen door de Wieden en Weerribben is puur plezier met zo’n geweldige techniek aan boord. Lees op Safety First  ook maar eens wat meer over de veiligheid aan boord van de Bluewaters. Want de veiligheid aan boord is wel heel belangrijk. De Yanmar is de-Gangmaker voor de Bluewaters.

De Gangmaker.
De Bluewaters probeert zo zuinig mogelijk te varen en daarom is er gekozen voor een Yanmar motor. Een sterke en krachtige motor die altijd z’n plicht doet. De-gangmaker spint gezellig en z’n geluid maakt een mens rustig. Kortom de Bluewaters heeft gewoon een lekker geluidje.
Alvorens de motor in te bouwen werd er een nieuwe brandstoftank van 65 liter geinstalleerd groot genoeg om 70 uren te varen. 
De Yanmar motor van de Bluewaters is maximaal bedrijfszeker en dit geeft een veilig gevoel. De-Gangmaker van de Bluewaters is ook nog eens erg zuinig en voor een blauw dieseltje ook mega milieuvriendelijk.

Bekijk inbouw Yanmar Motor