Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Bootstalling in Steenwijk

Bootstalling in Steenwijk? Dat kan heel goed bij diverse Jachthavens.
Het is van groot belang dat je boot bij een vertrouwd bedrijf gestald wordt. Jachthaven Steenwijkerdiep is zo’n bedrijf met een ruime voorziening waar je boot zich zeker thuis zal voelen. De stallingsprijzen staan bekend net als bij Hogenberg in Scheerwolde als de meest aantrekkelijke in de hele regio. Ook de Bluewaters maakt weleens gebruik van de stallingsmogelijkheden in Steenwijk.
Maar de blijft ook weleens een wintertje in het Giethoornse water.
Overdekte bootstalling voor Steenwijk, Giethoorn en omstreken is gemak boven alles. Kijk ook eens bij de winter- en algemene stalling van Evenhuis. Bezoek hier de website jachthaven Steenwijkerdiep. Ook kun je heel goed bij Wildeboer in Giethoorn terecht, want ook hier wordt je boot prima verzorgd. Ietsje verderop vind je Fri-on in Ossenzijl, ook zo’n super adres. Wijkstra watersport is gevestigd in de voormalige vuurwerkfabriek te Steenwijk. Ze verkopen in het botenstallings pand zelf nog jaarlijks vuurwerk. Maar na 2 jaar hebben ze de boel alweer vrij lang te koop staan. De reden hiervan is onbekend. Maar een goed teken is het niet.
De Bluewaters ligt veilig in de haven van de familie Kroon in Giethoorn. Hier zijn regelmatig ligplaatsen vrij.
E-mail ons maar als je vragen hebt over bootstalling in de buurt van Steenwijk. We kunnen je vast wel enkele tips geven.

In de regio, dus ook in Steenwijk zijn nogal wat Bootstallingen en ze blinken niet alleen uit in het stallen van boten, maar ze zijn ook allround in de watersportwereld. Vaak hele goeie combinaties.
Zo is  de Vos Verf al jarenlang een super bootlak specialist voor het aflakken voor de meest uiteenlopende soorten boten. 

Je boot stallen in Steenwijk? Gewoon doen.
Jachthaven Steenwijkerdiep is een aantrekkelijke partij als het om de zorg voor je boot gaat. Je kunt hier naast de stalling van je boot terecht voor onderhoud.
Een compleet programma van producten ontwikkeld voor reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen.
Dus naast de bootstalling zijn er nogal wat mogelijkheden voor je boot in Steenwijk.
De Jachthaven Steenwijkerdiep in Steenwijk heeft een geweldige uitstraling en is zeer strategisch gelegen.

Jachthaven Steenwijkerdiep Werkplaats Bluewaters

Foto: Bluewaters op het Beulakerwijde.

De Bluewaters heeft z’n ligplaats in Giethoorn en Ossenzijl en bij Scheepsjutter Han Boekweit in Steenwijk kan de boot voor onderhoud in en uit het water getakeld worden.
Sowieso worden er steeds up-dates aan de boot gepleegd en ook wordt de techniek niet uit het oog verloren.
De Bluewaters gaat zodoende elk seizoen tiptop het water op en vaart schoon op blauwe diesel door de Weerribben en Wieden.. Bootstalling in Steenwijk? Doen!
Wijkstra Watersport stalde en onderhield  ooit de Bluewaters. Tegenwoordig niet meer. Er ging teveel fout. Jammer van zo’n jong bedrijf. Heel erg jammer. Maar de techniek liet te wensen over.