Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Elektrische kano

Elektrische kano in de Weerribben. “Stille” kano foto’s.

Foto’s maken vanuit deze stabiele fluister kano is een prettige bezigheid. Vooral voor het fotograferen in minder toegankelijke locaties. Hoewel de elektrische motor soms wel even uit gezet wordt om een stukje te peddelen, maar zo’n elektrische kano met fluistermotor is wel een prachtige uitvinding. Ook voor de passagier is het soms toch wel even wat actief varen. Soms is er een extra handje nodig.

Kom ook gratis meevaren met de Greenrivers fotokano.
Alhoewel je wel het nodige geluk moet hebben om fotogenieke beelden tegen te komen, maar dat weet elke natuurfotograaf. Maar soms kun je geluk ook afdwingen en geweldige plaatjes schieten. Huur de Greenrivers eens met schipper. (Weekenden) De maandagen, dinsdagen en woensdagen zijn gratis voor fotografen en filmers, maar ook vogelaars op de maandagen, dinsdagen en woensdagen. Deze elektrische fluistermotor vaart geruisloos door de Wieden en Weerribben.

Ongehoord stil die kano

De Greenrivers kano: Elektrisch aangedreven dus ongehoord stil.
Met een elektrische kano door de Wieden en Weerribben. Omdat ie Fluisterstil is.

Coleman: Een super kanobouwer uit Canada. Bouwt bijzonder stabiele kano’s en Kayaks.
Het Bluewaters team verbouwde een Canadese Coleman kano, een spannende gecamoufleerde kano, die de naam Greenrivers meekreeg.
De camo-kleuren laten deze kano praktisch helemaal opgaan in het waterlandschap.
De Greenrivers is geschikt voor 2 medepassagiers en is compleet ingericht om uit deze stabiele kano de mooiste foto’s en films te maken. Ja super stabiel, want de stabiliteit wordt ondersteund door 2 behoorlijke drijvers links en rechts.
Wel zo handig als je met natuurfotografie vanuit een kano bezig bent.

Bijna onzichtbaar door meer dan zes camo-kleuren.
Omdat deze kano wat dieper de natuur in kan heeft deze kanjer een elektrische aandrijving. Daarnaast is ie muisstil
en zonder de fauna te verstoren baant deze “Bijna” onzichtbare Canadees zich door prachtige waterlandschappen. Elektrisch kano varen is op deze manier super natuurvriendelijk. Kijk ook eens bij kabootje. Hier huur je super leuke trapkano’s. Een fluistermotor heeft de toekomst.

Varen in een elektrisch aangedreven kano.

Elektrisch kano varen heeft de toekomst zegt men, maar dat zal nog wel even duren. Voor de wat kleinere boten is het hier en daar al realiteit, maar met de grotere jongens is het nog wel even wachten.
Trouwens de Bluewaters “De grote broer van de Greenrivers kano vaart op HVO, de vriendelijkste diesel en heeft praktisch geen uitstoot. De Bluewaters vaart normaliter in de Weerribben Wieden. Hier zie je een kaart van dit prachtige gebied.

Meer Greenrivers