Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Elektrische kano

Elektrische kano in de Weerribben. “Stille” kano foto’s.

Foto’s maken vanuit stabiele elektrische kano of boot is een prettige bezigheid. Vooral voor het fotograferen in minder toegankelijke locaties. Hoewel de elektrische motor soms wel even uit gezet zal worden om een stukje te peddelen of te roeien, maar zo’n elektrisch aangedreven boot of kano met fluistermotor is wel een prachtige uitvinding. Ook voor de passagier is het soms toch wel even wat actief varen. Soms is er een extra handje nodig.
Je kunt ze huren bij de diverse verhuurbedrijven.

Kom ook elektrisch varen in de Weerribben. Gewoon doen.
Alhoewel je wel het nodige geluk moet hebben om fotogenieke beelden tegen te komen, maar dat weet elke natuurfotograaf, moet je soms je geluk ook afdwingen om geweldige plaatjes te kunnen schieten. Voor fotografen en filmers, maar ook vogelaars is dit geen echt nieuws. Ook een dosis geluk is nodig. Maar een elektrisch aangedreven fluistermotor vaart geruisloos door de Wieden en Weerribben. Super om de fauna te benaderen.

Ongehoord stil die kano

Ze zijn elektrisch aangedreven dus ongehoord stil.
Met een elektrische kano of bootje door de Wieden en Weerribben. Omdat ze Fluisterstil zijn.

Er bestaan zeker elektrisch aangedreven kano’s en ook bootjes. Deze worden ook wel elektrische kano’s genoemd en hebben een elektromotor die wordt aangedreven door een zware accu. Met zo’n elektrische boot of kano kun je op een rustige en milieuvriendelijke manier genieten van de natuur en het water in de Wieden & Weerribben, zonder dat je zelf hoeft te peddelen. Deze elektrische kano’s, maar ook de bootjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, variërend van eenpersoons- tot meerpersoons. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten water, waaronder meren, rivieren en kanalen.
Uitstekend geschikt om de Weerribben eens heel dichtbij te verkennen.

Bijna onzichtbaar door meer dan zes camo-kleuren.
Omdat een “Roeiboot” of kano wat dieper de natuur in kan heeft deze kanjer een elektrische aandrijving. Daarnaast is ie muisstil en zonder de fauna te verstoren baant deze “Bijna” onzichtbare vriend zich door prachtige waterlandschappen. Elektrisch kano varen is op deze manier super natuurvriendelijk.
Kijk ook eens bij kabootje. Hier huur je super leuke trapkano’s. Een fluistermotor heeft de toekomst.

Varen in een elektrisch aangedreven kano.

Elektrisch kano varen heeft de toekomst zegt men, maar dat zal nog wel even duren. Voor de wat kleinere boten is het hier en daar al realiteit, maar met de grotere jongens is het nog wel even wachten.
Trouwens de Bluewaters vaart op HVO diesel, de vriendelijkste diesel en heeft praktisch geen uitstoot. De Bluewaters vaart normaliter in de Weerribben Wieden. Hier zie je een kaart van dit prachtige gebied. Maar varen met zo’n elektrische kano of bootje is toch als ’t puntje bij ’t paaltje komt wel wat sportiever.

Meer Greenrivers