Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Elektrische kano

Elektrische kano in de Weerribben. Foto’s maken vanuit een “Stille” kano.
Foto’s maken vanuit deze vrij stabiele kano is een prettige bezigheid. Vooral voor het fotograferen in minder toegankelijke locaties. Soms gaat de elektrische motor even uit en wordt er gewoon een stukje gepeddeld.
Alhoewel je wel het nodige geluk moet hebben om fotogenieke beelden tegen te komen, maar dat weet elke natuurfotograaf. Maar soms kun je geluk ook afdwingen en geweldige plaatjes schieten. Huur de Greenrivers eens met schipper. Het is gratis voor fotografen en filmers, maar ook vogelaars op de maandagen, dinsdagen en woensdagen.

Ongehoord stil die kano

De Greenrivers kano: Elektrisch aangedreven dus Ongehoord stil.
Met een elektrische kano door de Wieden en Weerribben.

Het Bluewaters team verbouwde een Canadese Coleman kano, een spannende gecamoufleerde kano, die de naam Greenrivers meekreeg.
De camo-kleuren laten deze kano praktisch helemaal opgaan in het waterlandschap.
De Greenrivers is geschikt voor 2 medepassagiers en is compleet ingericht om uit deze stabiele kano de mooiste foto’s en films te maken.

Bijna onzichtbaar door meer dan zes camo-kleuren.
Omdat deze kano wat dieper de natuur in kan heeft deze kanjer een elektrische aandrijving.
Muisstil zonder de fauna te verstoren baant deze “Bijna” onzichtbare Canadees zich door prachtige waterlandschappen. Elektrisch kano varen is op deze manier super natuurvriendelijk. Kijk ook eens bij kabootje. Hier huur je super leuke trapkano’s.

Varen in een elektrisch aangedreven kano. Ook te huur!
Elektrisch kano varen heeft de toekomst zegt men, maar dat zal nog wel even duren. Voor de wat kleinere boten is het hier en daar al realiteit, maar met de grotere jongens is het nog wel even wachten.
Trouwens de Bluewaters “De grote broer van de Greenrivers kano vaart op HVO, de vriendelijkste diesel en heeft praktisch geen uitstoot. De Bluewaters vaart normaliter in de Weerribben Wieden. Hier zie je een kaart van dit prachtige gebied

Meer Greenrivers