Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

fotograferen in Giethoorn

Fotograferen in Giethoorn (Regio)

Fotograferen in Giethoorn
Welkom in Giethoorn natuurfotografen.
Het is de ligging en de sfeer wat een water dorp uitstraalt, maar ook de speciale bezienswaardigheden of andere elementen waardoor een dorp z’n bekendheid aan te danken heeft. Fotograferen in een stad of in een dorp maakt technisch niet zoveel uit, maar de sfeer is vaak belangrijk. Giethoorn is natuurlijk wel heel speciaal om hier te fotograferen. Super sfeervol met geweldige door kijkjes.
’s- Zomers is het een drukte van belang met bezoekers uit bijna alle wereld delen. Wat straatfotografie zeer interessant maakt, maar ook de drukte in de grachten waar zich van alles afspeelt. Ook de landschaps fotograaf komt in Giethoorn aan z’n trekken. Al die pittoreske boerderijtjes met hun rieten daken zijn stuk voor stuk een foto waard. Dus welkom in Giethoorn.

Info meevarenlekker eten in GiethoornVogelkijkhutten

Fotograferen in Giethoorn is heel bijzonder en schept veel mogelijkheden. Want zoals gezegd komt ook de waterlandschaps fotograaf hier volledig aan z’n/haar trekken. De natuur rondom Giethoorn is adembenemend. De meren rondom dit waterdorp dagen iedere fotograaf uit om de mooiste opnamen te maken. Op het Beulakerwijde zijn de vergezichten beroemd en Giethoornsemeer mag er ook zijn. Wel wat kleiner, maar met mogelijkheden naar de Weerribben. Ook op het drukke Bovenwiede kunnen mooie water foto’s genomen worden. 
Na een heerlijke foto dag in Giethoorn en dan nog helemaal naar huis? Dat hoeft natuurlijk niet
In Giethoorn en omgeving zijn genoeg hotels en b&b’s te vinden, waar je heerlijk kunt slapen en wellicht nog wat foto’s van de zons ondergang in de Wieden en Weerribben kunt nemen. Fotograferen in Giethoorn wordt heel compleet.
Vooral de Vertrouwen, een scheepje dat midden in de Weerribben ligt, is een pracht locatie.
Maar in Giethoorn zelf is bijvoorbeeld de Olde Smidse een goed hotel. Welkom in Giethoorn

Overnachtings mogelijkheden voor fotografen