Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Kano kopen in Giethoorn

Kajak of Kano kopen in Giethoorn. Veel keus. Ben je geïnteresseerd om een Kajak of een Kano te kopen en wil je hiermee de Weerribben en Wieden doorkruisen?, dan kunnen wij je wel op een goed spoor zetten. Wij kennen de hele regio door en door en zodoende kan het Bluewaters team je super adviseren met de koop of huur van een Kano of Kayak. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Kabootje. Je koopt daar geweldig leuke kano’s.
Dus denk je om te gaan Kanoën?, dan heb je bij Kabootje een ruime keus en kunt verzekerd zijn van een goede verkoopbegeleiding.

Kayak kopen in Giethoorn

Kano kopen in Giethoorn. Faire prijzen

Ruime assortimenten aan betaalbare en kwalitatieve kajaks en kano’s. Voor iedereen is er wel een model wat aanspreekt. Maar wat is kanoën nu eigenlijk en is er een groot verschil met een Kayak? Een groot verschil is, dat je in een Kayak aan twee kanten de peddel gebruikt, bij een kano echter peddel je maar aan 1 kant.
Met een Kajak vaar je net even ietsje rechter en bovendien is een Kajak heel goed alleen te besturen. Op de Wieden rond Giethoorn zie je beide varianten varen.

Kajak of Kano kopen in Giethoorn. Weerribben verkennen.
Als je het water op wilt, heb je toch nog wel wat dingetjes nodig. Peddels natuurlijk, UV werende kleding is ook zo wat. Maar of dat nu perse nodig is, is nog maar de vraag. En waterdicht tonnetje meenemen op je reis is natuurlijk wel een goed idee. Alles kun je hier in droog houden. Ook de wat duurdere spullen zoals bijvoorbeeld een camera.

          Neem alvast eens een kijkje in Giethoorn met al z’n grachtjes en bruggetjes. 

Kano kopen in Giethoorn? Da’s een sportief avontuur

In de regio Giethoorn bestaan een paar adressen die Kajaks en Kano’s aanbieden. De elektrische Greenrivers Kano is trouwens te huur incl. trailer
Toch is er wel verschil tussen de diverse specialisten. Persoonlijk houden we van kleine gespecialiseerd bedrijven die hun hobby met het zakelijke combineren. En zo eentje kennen we en we willen deze graag met je delen. En ook prijzen zijn daar interessant.

Vul het contactformulier maar in en je krijgt omgaand info en een demo als het moet..

Kajaks of Kano’s. Ze zijn te koop in Giethoorn

Onbezorgd Kano of Kajak varen in Giethoorn. Ja onbezorgd, dat is de bedoeling. Kanoën in de vrije natuur is een pure verademing. Varen door smalle slootjes, vennetjes en zelfs meren oversteken. Dat kan allemaal in de Weerribben Wieden in de omgeving van Giethoorn. 
Wil je eens wat meer weten over het kopen van en Kano of Kajak in Giethoorn? Stuur ons dan een berichtje en wij adviseren je graag. Ook komen er steeds vaker verzoeken uit Belgie