Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Kayak kopen in Giethoorn

Kayak kopen in Giethoorn.
Vlakbij het natuurgebied de Weerribben en Wieden vind je jouw speciale Kayak centrum. Hier krijg je persoonlijke en professionle aandacht. Persoonlijke aandacht is hier namelijk heel gewoon. Je krijgt advies over het speciale en gewilde merk Hobie Mirage, maar ook over andere gewilde sportieve bootjes. Een berichtje aan Bluewaters en we brengen je in contact met dit gedreven Kayak team. Maar je kunt ook zelf eerst kijken bij Kabootje

Bel hier met kabootje

Kayakken in de wateren in Giethoorn

Wel een hele leuke ontspanning voor op het water. We hebben het dan over een kayak om relaxed te varen, te vissen en ja ook om te zeilen.
Denk vooral aan het merk Hobie Mirage Kayaks. Je gaat ze steeds meer zien in de wateren rondom Giethoorn.

Een Kayak kopen is “More Than Fun”

Het Bluewaters team draagt deze tak van watersport een warm hart toe en steeds als we zo’n blije Kayakker tegen komen steken we onze duim op. In één woord geweldig.
Mocht je geïnteresseerd zijn in zo’n onverwoestbare en super sportieve Kayak? Stuur ons dan een e-mail en we brengen je in contact met de leverancier.
Hier krijg je een volledige info zowel in de showroom als ook op het water. Waar maak je zo’n service nog mee? Het Kayak verkoop team is gevestigd aan de rand van het Weerribben gebied. Ze weten je dus ook leuk te varen routes te vertellen.

Een Kayak kopen in Giethoorn. Een super leuk avontuur.
Voor we het vergeten. Het zijn natuurlijk niet alleen een showroom met Kayaks, maar ook andere gewilde bootjes zoals diverse soorten kano’s, de junior Whaly en meer.
Neem nu die super sportieve vis kayaks. Wat een geweldig visplezier. Ja hoor vissen kun je ook heel goed in de Weerribben en de Hobie compass is een handige 1-zitter waarmee je heel relaxed kunt vissen. Lees hier iets meer over het   vissen rondom Giethoorn.

Kayak kopen. Bluewaters adviseert.

Dus stuur ons een email en we brengen je per omgaande in contact met het kayak team voor Giethoorn en het natuurgebied de Weerribben en Wieden. Want om een persoonlijk advies te kunnen geven over deze zo speciale Kayaks is er toch wat tijd voor nodig. Kayak kopen in Giethoorn. In ieder geval graag tot ziens.
Bekijk hier ook eens de waterkaart. Veel mensen gebruiken deze kaart om een route samen te stellen. De standaard routes die gesuggereerd worden laten niet alles zien. Beter is om zelf iets te bedenken. Je kunt ond altijd vragen om ee Kayak route aan te bevelen. Bekijk hier alvast maar eens een heel leuk waterdorp.