Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Pans Marine boten

ZORGELOOS VAREN MET EEN PANS MARINE BOOT.

Varen was nog nooit zo probleemloos.

Je hebt geen omkijken naar de Pans marine boten en kunt volop genieten van je tijd op het water. Met de enorme lange levensduur en geen onderhoud heb je nauwelijks kosten aan je boot.
Dit alles ook nog eens voor een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. En deze krachtpatsers kunnen ingezet worden als vissersboot, bijboot of als plezierboot.
Deze ijzersterke polyethyleen boten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens recyclebaar. Zo kun je genieten van een betaalbare boot die ook nogeens duurzaam en onderhoudsvrij is.
Een gratis proefvaart om zelf de stabiliteit en het vaargemak eens te ervaren behoort zeker tot de mogelijkheden?

Boten van het merk Pans Marine. Super boten.

Het is een sterk botenmerk uit de recreatievaart.
Momenteel zijn er 7 boten/modellen van dit merk te koop. Het oudste aangeboden model is van 2022 en het nieuwste is van 2023.

Waarvoor worden de Pans marine boten gebruikt?
Deze bijzonder stabiele boten worden gebruikt voor commerciële en recreatieve vaaractiviteiten.
Wat voor soort boten bouwt Pans Marine?
Men bouwt eigenzinnige boten met een heel eigen smoelwerk. Onverwoestbare boten van krachtig polyethyleen. De lengte kan variëren tot wel 5 meter.
Wat kosten boten van het merk Pans Marine?
Ze kosten tussen € 3000.- voor de basismodellen en € 5000.- voor de meest geavanceerde modellen.
Welke modellen komen als beste uit de bus?
Enkele van de meest bekende modellen zijn: N450, P355 Fishing & Leisure, P355 Leisure, P355 Safety en P355 Safety, Rescue or Leisure.
Polyethyleen voor boten. Lees hier iets meer.

Een Pan’s Marine boot is onzinkbaar.

Het materiaal waarvan de Pans boot modellen zijn gemaakt is polyethyleen met een zeer super hoge dichtheid. Deze kwaliteit Polyethyleen is door de moleculenstructuur goed te repareren (lasmethode). Echt nodig zal het wel niet zijn, maar toch ligt een ongeluk vaak in een klein hoekje. Het Bluewaters team adviseert.
Polyethyleen repareren is toch wel vakwerk.. Polyethyleen is ook onzinkbaar, het is lichter dan water al zou je dat zo niet zeggen. Het materiaal is voor de volle 100% recyclebaar en daarom uiterst milieuvriendelijk. De Pans boten worden dan ook gretig aangeschaft door particulieren, watersportbedrijven en recreatieparken.
Ook het Bluewaters team heeft interesse in een boot voor de ondiepe wateren. Met een diepgang van de Bluewaters van 70 – 80 cm is niet elk deel van de Weerriben Wieden bevaarbaar.
Een Pan’s Marien boot is dan ook zeker geen slecht idee.
Bezoek de Turkse fabrikant maar eens. Ze maken een prachtig produkt.

Nog even wat meer info over Polyethyleen

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gebruik van polyethyleen voor de productie van boten. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen: Dit geldt uiteraard ook voor Pas marine boten.
Duurzaamheid: Polyethyleen is een zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie, rot en aantasting door chemicaliën. Dit maakt boten gemaakt van polyethyleen bestand tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig gebruik zonder veel onderhoud.
Lichtgewicht: Polyethyleen is lichter dan veel andere materialen die worden gebruikt in de scheepsbouw, zoals staal of aluminium. Dit maakt boten van polyethyleen gemakkelijker te hanteren, te vervoeren en te manoeuvreren, vooral op het water.
Bestendigheid tegen impact: Polyethyleen is van nature veerkrachtig en heeft een zekere mate van flexibiliteit, waardoor het bestand is tegen impact en schokken. Dit maakt boten van polyethyleen minder vatbaar voor schade bij aanvaringen of bij het aanmeren.
Onderhoudsvriendelijk: Polyethyleen boten vereisen over het algemeen minder onderhoud dan boten gemaakt van andere materialen. Ze zijn bijvoorbeeld niet gevoelig voor roest en vereisen geen schilderen. Dit kan de operationele kosten op lange termijn verlagen.
Milieuvriendelijk: Polyethyleen is recyclebaar, wat betekent dat het minder belastend is voor het milieu dan sommige andere materialen. Bovendien kan polyethyleen worden gerecycled en opnieuw worden gebruikt voor andere toepassingen na het einde van de levensduur van de boot, waardoor de afvalproductie wordt verminderd.
Vormbaarheid: Polyethyleen kan gemakkelijk worden gevormd en gegoten in verschillende vormen en maten, wat ontwerpvrijheid biedt voor scheepsbouwers. Hierdoor kunnen boten worden gemaakt met complexe vormen en structuren, en kunnen ze worden aangepast aan specifieke behoeften en toepassingen.
Al deze voordelen maken ook der Pans marine boten gemaakt van polyethyleen aantrekkelijk voor verschillende toepassingen, waaronder recreatie, visserij, water- en kustbewaking, en zelfs commerciële scheepvaart.