Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Meevaren

Wil jij ook foto- of filmvaren in de Weerribben ?

Meevaren door een prachtig natuurgebied? Kom dan naar de Weerribben & Wieden en neem je talent mee.
Omdat we zelf nogal houden van de natuur in en rondom de Weerribben & Wieden, gaan we graag met mensen varen door dit schitterende gebied. Meevaren is dan wel geheel gratis op de maandagen, dinsdagen en woensdagen. Maar is wel alleen bedoeld voor getalenteerde passagiers. Dit talent kan van alles zijn. Fotograferen, schilderen, filmen noem maar op. Bezit jij zo’n talent? Vul dan het info formulier in om een dagje mee te varen met de Bluewaters. Ook kun je bellen 0655302305. Maar liever appen. Natuurlijk mag je wel een donatie achterlaten voor het team dat de Bluewaters optimaal varende houdt.
Je kunt ook meevaren met de zo nu en dan georganiseerde doordeweekse  Vaar- en Zwerftochten met de Bluewaters. Dit zijn onvoorspelbare vaarten van ca: 5 – 6 uur voor max. 3 personen. Dit is ook gratis op de voornoemde dagen, maar de bestemming is altijd weer een verrassing. Ook dan weer worden door de passagiers gemaakte opnamen gebruikt voor deze website. Maar wel een leuk podium.
Inmiddels is de afbouw van de I-float drijfhut gaat ergens in maart te water. Deze is te huur voor periodes van 11 dagen. De start is op vrijdagmiddag en op de tweede maandag (middag) terug. Dus 2 weekenden. Prijs € 150.- + € 10 Waadpak.

I-float Drijfhut

Kom aan boord met je talent.

Of je nu natuurfotograaf, kunstschilder of schrijver bent, leef je uit aan boord van de Bluewaters de Greenrivers of de I-float en laat de vele bezoekers van deze site genieten van jouw bijzondere talenten. Ook liefhebbers van Flora en Fauna zijn welkom aan boord. Claim met jouw bijdragen je eigen podium hier op thebluewaters.nl


     Meevaren is gratis op Mnd, Dnsd. WnsdNeem contact op

           Voor toeristische doeleinden gelden bijzonder aantrekkelijke
                           tarieven bij rondvaart bedrijf Giethoorn Noord

       Bluewaters is niet commercieel dus een puur “Non Profit”. initiatief.
                                               Passagiers varen wel mee op eigen risico.
                                                           

We maken ook andere vaarten. Denk hieraan sightseeing – fototrips ed. Ook varen we wel naar andere natuurgebieden zoals over de Arembergergracht vai het Zwarte water naar het Zwarte Meer en deze vaarten duren ook langer. Houd er rekening mee, dat de weekenden al heel snel volgeboekt zijn.
Kom naar de Weerribben & Wieden en kom genieten op het water. Varen in de Weerribben in een waterland van wuivende rietkragen, en sompige moerasbossen en kleine drijvende tillen. Ontdek dit beschermde natuurgebied waar de Bluewaters je doorheen loodst. Een leerzame en ontspannende vaartocht door de Weerribben Wieden. Prachtig tóch om dit eens een keertje gedaan te hebben?. De Wieden geven je rust en die rust wordt alleen maar verstoord door een zingende karekiet en de “hoemp”, het geluid van de schuwe Roerdomp.

Inspiratie