Meevaren

Wil jij ook fotovaren in de natuur?

Kom dan varen in de Weerribben en neem je talent mee.
Omdat we zelf nogal houden van de natuur in en rondom de Weerribben & Wieden, gaan we graag met mensen varen door dit schitterende gebied. Meevaren is dan wel geheel gratis , maar is alleen bedoeld voor getalenteerde passagiers. Dit talent kan van alles zijn. Fotograferen, schilderen, noem maar op. Bezit jij zo’n talent? Vul dan het formulier in om een dagje mee te varen met de Bluewaters.
Je kunt ook meevaren met de Vaar- en Zwerftochten. Dit zijn onvoorspelbare natuurvaarten van ca: 5 – 6 uur voor max. 2 personen. Dit is ook gratis, maar je weet niet waar je terecht komt. Ook dan weer worden de opnamen gebruikt voor deze website.

Vaar- en Zwerftochten info

Kom aan boord met je talent

Of je nu natuurfotograaf, kunstschilder of schrijver bent, leef je uit aan boord van de Bluewaters en laat de vele bezoekers van deze site genieten van jouw bijzondere talenten. Ook liefhebbers van Flora en Fauna zijn welkom aan boord. Claim met jouw bijdragen je eigen podium hier op Bluewaters..nl


     Meevaren is helemaal gratis.  Dus neem gerust contact op

           Voor toeristische doeleinden gelden bijzonder aantrekkelijke
                           tarieven bij rondvaart bedrijf Zuideinde 

       Bluewaters is niet commercieel dus een puur “Non Profit”. initiatief

                                                            

Kom naar Weerribben & Wieden en kom genieten op het water. Varen in de Weerribben in een waterland van wuivende rietkragen, en sompige moerasbossen en kleine drijvende tillen. Ontdek dit beschermde natuurgebied waar de Bluewaters je doorheen loodst. Een leerzame en ontspannende vaartocht door de Weerribben Wieden. Prachtig tóch om dit eens een keertje gedaan te hebben?. De Wieden geven je rust en die rust wordt alleen maar verstoord door een zingende karekiet en de “hoemp”, het geluid van de schuwe Roerdomp.

Inspiratie