Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Meevaren

Ga je ook mee film- of fotovaren over de Wieden?

Mee fotovaren varen aan boord van de Bluewaters over de Wieden en delen van de Weerribben.
Omdat we zelf nogal houden van de natuur in en rondom deze prachtige waterwereld, gaan we ook graag met fotografen varen door dit schitterende gebied. Zo nu en dan meevaren is geheel gratis. Fotograferen, schilderen, filmen noem maar op. Heb jij ook zin om eens mee te varen? Er kunnen 2 passagiers mee. Waterlandschaps fotografen kunnen hier hun hart ophalen.

I-float Drijfhut + TIPS

Welkom aan boord met je talent.

Of je nu natuurfotograaf, filmer of schrijver bent, leef je uit aan boord van de Bluewaters Ook liefhebbers van Flora en Fauna zijn welkom aan boord. Claim met jouw fotobijdragen je eigen podium hier op thebluewaters website.

Meevaren is  GRATIS
  neem  contact  op. Of app met Jan                                                      06-55-302305

Bluewaters.nl  is niet commercieel dus een puur   “Non Profit”   initiatief.
                                               Passagiers varen wel mee op eigen risico.
                   

Routes Fotovaren de Bluewaters.Routes foto- en filmvaren

We maken ook andere vaarten. Denk hieraan sightseeing – fototrips ed. Ook varen we wel naar andere natuurgebieden zoals over de Arembergergracht via het Zwarte water naar het Zwarte Meer ( Vogeleiland), deze vaarten duren ook langer. Houd er rekening mee, dat beschikbare dagen al heel snel volgeboekt zijn.
Kom naar de Weerribben & Wieden en kom genieten op het water. Varen in de Weerribben in een waterland van wuivende rietkragen, en sompige moerasbossen en kleine drijvende tillen. Ontdek dit beschermde natuurgebied waar de Bluewaters je doorheen loodst. Een leerzame en ontspannende vaartocht door de Weerribben Wieden. Prachtig tóch om dit eens een keertje gedaan te hebben?. De Wieden geven je rust en die rust wordt alleen maar verstoord door een zingende karekiet en de “hoemp”, het geluid van de schuwe Roerdomp.

Inspiratie