Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Overnachten in de Weerribben

Overnachten in de Weerribben.
Er zijn vele mogelijkheden om in de Weerribben te overnachten. Onderstaand geven we enkele suggesties van interessante en aantrekkelijk gelegen locaties.  Denk hierbij aan de waterdorpen Wetering, Giethoorn, Kalenberg.
Halen en brengen met de Bluewaters behoort tot de mogelijkheden. Maar ook op eigen gelegenheid kun je er ook op uit trekken. Overal is voldoende parkeerterrein voor de gasten. App ons (Bij voorkeur) maar voor info.


Overnachten midden in de natuur.
Overdag de Wieden en Weerribben beleven. Een natuurgebied dat z’n weerga niet kent. Je hebt overdag prachtige waterlandschappen aan je voorbij zien glijden. Maar wil je overnachten in de Weerribben? Maak dan gebruik van de meest gastvrije boot van de Weerribben.
Overnachten in de De Vertrouwen.
Omgetoverd tot een luxe waterhotelletje voor 2 personen. Midden in de natuur. Wat een leuke mogelijkheid om in combinatie met de Bluewaters dit allemaal te beleven.
Met badhuis, koelkast en kookattributen.
Je gastvrouw op de Vertrouwen is Irene.
Huur min. 2 nachten € 79.- per nacht.
Alles incl. bed/ bad-linnen, koffie en thee.

Bel of App hier met Irene

Nationaal Park De Weerribben en Wieden is een geweldig natuurgebied gebied om eens op fotosafari te gaan. En samen aan boord van de Bluewaters is helemaal te gek.
Overnachten in de Weerribben kan ook, tenminste als je er nog een paar dagen aan vast wilt knopen. In een gezellige bed & breakfast omgeven door water. Er zijn meerdere mogelijkheden om te overnachten van eenvoudig tot zeer luxe. Op deze pagina staan diverse mogelijkheden beschreven.

Moderne ruimte en óh zo gezellig voor twee!
’t Is echt een hele exclusieve suite. Super luxe slaapkamer. Volop genieten van een uitgebreid ontbijt in een gezellige woonkamer met een geweldig uitzicht over het water. Met de Bluewaters als buurman kan er van hieruit door de Weerribben en Wieden gevaren worden.
Of bezoek Giethoorn met z’n bruggetjes eens.
Overnachten in de Weerribben.
Tweepersoonsbed plus beddengoed. Badkamer met douche, toilet, kortom alles erop en eraan.
Deze moderne “Waterwoning” in Giethoorn beschikt over een Kitchenette, koelkast, 2 pits kooktoestel, koffiezetapparaat & contactgrill.
Terras met ligstoelen met mooi uitzicht op de gracht en zonsondergang
Gratis wifi. Gratis parkeren. Rookvrije kamers.
Eigen ingang. 2 nachten minimaal. Vanaf € 110.-

Bel of App hier met Marco

De Weteringhof. Middenin de Weerribben
Graag laten Ivo & Margreet hun gasten kennis maken met de prachtige omgeving.
De Weteringhof biedt een prettig en rustgevend verblijf waaruit je deze omgeving kunt beleven.
 Ze willen de gasten een fijn verblijf aanbieden waarbij de natuur op nummer 1 staat. De gasten maken graag gebruik van  tuin met terras aan het water. Dus welkom in een van de 2 appartementen, waarvan er 1 volledig is gerenoveerd.
De Weteringhof. Kleinschalig genieten. 
Er wordt alles aan gedaan om de gasten een prettig, rustgevend verblijf aan te bieden waarop ze de omgeving kunnen ontdekken. Door de kleinschaligheid van de Weteringhof  is het contact laagdrempelig en kan er goed aan de wensen van de gasten voldaan worden.
Prijs vanaf € 85.- per nacht. Minimaal 2 nachten.

Bel of App hier met Margreet of Ivo

Liever in Giethoorn overnachten? dat kan in een leuk, gemakkelijk en zeker betaalbaar hotel. Klik maar op de button

Gezellig Hotel in GiethoornLekker eten in Giethoorn