Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

De Drijfhut

Drijfhut onzichtbaar in de Weerribben.

Inzetbaar vanaf begin Juni.

Een Drijfhut is nieuw in de Weerribben en Wieden. Voor de filmer- natuurfotograaf is dit de ultieme manier om dit natuurgebied eens op een heel andere manier te benaderen. Want de benadering van de objecten hebben opeens met dit drijfeiland of Drijfhut een heel andere dimensie gekregen.

Afleveren op jouw foto- of filmlocatie? Dat kan uiteraard ook.

Geduld is een schone zaak en het is natuurlijk niet altijd bingo. Maar de kans is groot, dat er zich hele mooie gelegenheden voordoen. We kunnen deze drijvende camouflagehut ook op je eigen locatie afleveren. De hut komt dan met een extra speciale transportkar en hiermee kan deze gecamoufleerde vriend gemakkelijk naar de waterkant van je zelf gekozen locatie vervoerd worden.

Meer info ontvangen?, vraag het ons en vul het formulier in. Contact

Dit perfect gecamoufleerde drijfeiland laat zich gemakkelijk in het water verplaatsen. Je loopt er als het ware zo mee weg. Uiteraard wordt er een waadpak gedragen dat tot een diepte van ca: 150 cm reikt. De fotograaf of filmer spoort dus al wandelend door het water de objecten op.
De huur van de drijfhut kost voor een doordeweekse dag € 55.- en een heel weekend € 145.-  

De juiste omgang met de natuur is erg belangrijk. Voor natuurscouting liefhebbers houdt dit in dat verstoringen tot een absoluut minimum worden beperkt. Het doel is om één te worden met de natuur en om ongestoord dieren te kunnen observeren en vast te leggen op de gevoelige plaat. Het perfect gecamoufleerde drijfeiland van de Bluewaters draagt bij aan een verantwoorde benadering van de natuur.