Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

De Drijfhut

Drijfhut onzichtbaar in de Weerribben.

De foto-drijfhut. Vraag naar de beschikbaarhedi
De drijfhut Voor de filmer- natuurfotograaf is een geweldig populaire manier om de objecten eens op een heel andere manier te benaderen.  Dus de benadering vanuit deze drijfhut krijgt opeens een geheel andere dimensie.

Afleveren op jouw adres? Dat is ook mogelijk.
Geduld is een schone zaak en het is natuurlijk niet altijd bingo.  Kortom de kans is groot, dat er zich hele mooie gelegenheden voordoen. We kunnen deze drijvende camouflagehut ook op je eigen locatie afleveren. (Straal van 30 km rond Giethoorn € 25.- ) De hut komt dan met een speciaal transportkarretje en hiermee kan deze gecamoufleerde vriend gemakkelijk naar de waterkant van je zelf gekozen locatie vervoerd worden.Meer info ontvangen?, vraag het ons en vul het formulier in. Contact

Foto dient als voorbeeld. Meer foto’s volgen.

Dit perfect gecamoufleerde drijfeiland laat zich gemakkelijk in het water verplaatsen. Je loopt er als het ware zo mee weg. Het is echter wel van belang om een waadpak te dragen dat tot een diepte van ca: 140 cm reikt. De fotograaf of filmer spoort dus al wandelend door het water de objecten op.
De huur van de drijfhut is € 150.-  voor 2 weekenden. Waadpak € 10.- Halen op vrijdag en op de 2e maandag terug. Dus in totaal 11 dagen.
Ook wordt dit drijfeland wel Float genaamd.

De I-Float fotohut is dus te huur voor 11 dagen.

Drijfhut handige tips

De juiste omgang met de natuur is erg belangrijk. Voor natuurscouting liefhebbers houdt dit in dat verstoringen tot een absoluut minimum worden beperkt. Het doel is om één te worden met de natuur en om ongestoord dieren te kunnen observeren en vast te leggen op de gevoelige plaat. Het perfect gecamoufleerde drijfeiland van de Bluewaters draagt bij aan een verantwoorde benadering van de natuur. Maar ook de elektrisch aangedreven kano is heel faunavriendelijk. Ga ook eens op zoek naar Amerikaanse fotografen die zo’n gecamoufleerde vogelkijkhut gebruiken. Kijk hier maar eens voor nog een video.