Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Kano huren Weerribben


Kano huren in de Weerribben?  Heerlijk peddelen of trappelen. Een kano voor de actieve vaarder. Kabootje verhuurt ze en heeft ze in alle soorten en maten. Multifunctionele kano expert. Heel gemakkelijk huur je zo’n sportieve kano en je gaat die mooie natuur van de Wieden & Weerribben verkennen. Je kunt vanuit zo’n kano de mooiste natuurfoto’s maken. Vogelaars maken er veelvuldig gebruik van om tot in bijna ondoordringbaren spots door te dringen. Fotografen, filmers en pure natuurliefhebbers zijn regelmatige klanten. Fotograferen op het water? De mooiste hobby. Dus zelf een kano huren. Neem dan contact op met kabootje een sportieve kanospecialist. 

Bel hier met kabootje

Kano huren in de Weerribben?  Welkom.

Een kano huren in de Weerribben en vervolgens dit mooie gebied gaan verkennen is een avontuur op zich. Het Bluewaters team kan je wel adviseren waar je het best een kano kunt huren. Zelf huur je een peddelkano bij een Giethoorns botenverhuurbedrijf. Er zijn er genoeg, maar voor zo’n speciale trapkano ga je naar kabootje.

Elektrisch?

Elektrisch kanovaren heeft natuurlijk wel wat. Soms ook afwisselend met peddelen. Fluisterstil, dus diervriendelijk varen.

Peddelen?

Peddelen komt op spierkracht aan. Het is meer een extra gevoel wat hier bij hoort.
Peddelen doen we als het echt stil moet.

Forograferen?

Fotografen en filmers maken vaak gebruik van de totaal gecamoufleerde uitvoering.
Onopvallend in een mooi gebied afmeren en maar wachten op dat lucky shot.

Sight Seeing?

Recreatievaarders nemen vaak de basic uitvoering. Lekker veel natuur bekijken. Hier en daar eens aanleggen om een verkoelend drankje te gebruiken. Goed idee toch?

De Bluewaters. Een Fotoboot die vaart In de Wieden en Weerribben. Er kunnen 2 fotograferende passagiers mee. Een gemiddelde fotovaart duurt ongeveer 5 uur op 1 volle accu. Een langere vaart kan met een extra accu wel 7 uur duren. Maar je ligt ook vaak stil en verdekt opgesteld. Dus constant varen is er niet echt bij.
Wil je op eigen houtje en met meerdere personen fotovaren in de Weerribben? kijk dan eens bij de sloepenexpert in Giethoorn.

lekker eten in Giethoorn