Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Kano huren Weerribben


Kano huren Weerribben?  Heerlijk peddelen of trappelen.
Een kano voor de actieve vaarder. Kabootje verhuurt ze en heeft ze in alle soorten en maten. Multifunctionele kano expert. Heel gemakkelijk huur je zo’n sportieve kano en je gaat die mooie natuur van de Wieden & Weerribben verkennen. Je kunt vanuit zo’n kano de mooiste natuurfoto’s maken. Vogelaars maken er veelvuldig gebruik van om tot in bijna ondoordringbaren spots door te dringen. Fotografen, filmers en pure natuurliefhebbers zijn regelmatige klanten. Fotograferen op het water? De mooiste hobby. Dus zelf een kano huren. Neem dan contact op met kabootje een super sportieve kanospecialist. Met heel veel kano gadges. Vraag maar eens naar de fietskano. Ook kun je een kano huren in Ossenzijl bij recreatiecentrum de Kluft.

Bel hier met kabootje

Kano huren in de Weerribben?  Welkom.

Een kano huren in de Weerribben en vervolgens dit mooie gebied gaan verkennen is een avontuur op zich. Het Bluewaters team kan je wel adviseren waar je het best een kano kunt huren. Zelf huur je een peddelkano bij een Giethoorns of Ossenzijls botenverhuurbedrijf. Er zijn er genoeg, maar voor zo’n speciale trapkano ga je naar kabootje.

Elektrisch?

Elektrisch kanovaren heeft natuurlijk wel wat. Soms ook afwisselend met peddelen. Fluisterstil, dus diervriendelijk varen.

Peddelen?

Peddelen komt op spierkracht aan. Het is meer een extra gevoel wat hier bij hoort.
Peddelen doen we als het echt stil moet.

Forograferen?

Fotografen en filmers maken vaak gebruik van de totaal gecamoufleerde uitvoering.
Onopvallend in een mooi gebied afmeren en maar wachten op dat lucky shot.

Sight Seeing?

Recreatievaarders nemen vaak de basic uitvoering. Lekker veel natuur bekijken. Hier en daar eens aanleggen om een verkoelend drankje te gebruiken. Goed idee toch?

De Bluewaters. Een Fotoboot die vaart In de Wieden en Weerribben.

Er kunnen 2 fotograferende passagiers mee. Een gemiddelde fotovaart duurt ongeveer 5 uur op 1 volle accu. Een langere vaart kan met een extra accu wel 7 uur duren. Maar je ligt ook vaak stil en verdekt opgesteld. Dus constant varen is er niet echt bij. Wil je op eigen houtje en met meerdere personen fotovaren in de Weerribben? kijk dan eens bij de sloepenexpert in Giethoorn.

lekker eten in Giethoorn

Nog even wat extra gezins- en algemene info.

Ja, kanoën in De Wieden is een prachtige activiteit en het is ook zeer geschikt voor kinderen! Het gebied staat bekend om zijn uitgestrekte meren, moeraslanden en rietvelden, en het biedt een ideale omgeving om te genieten van een ontspannen kano-avontuur.
Kanoën in De Wieden is niet per se een zeer sportieve activiteit, maar eerder een rustige en plezierige manier om de natuur te verkennen. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en niveaus van ervaring, inclusief kinderen. Kanoën biedt een geweldige gelegenheid om samen met het gezin te genieten van de prachtige omgeving, vogels te spotten en te genieten van de rust en stilte van de natuur.
In Ossenzijl, een dorpje dat grenst aan De Weerribben en Wieden, zijn er verschillende verhuurbedrijven waar je kano’s kunt huren. Ze bieden meestal verschillende soorten kano’s aan, waaronder kano’s voor één persoon, kano’s voor twee personen en zelfs kano’s met plaats voor het hele gezin. De verhuurbedrijven geven vaak ook instructies over het peddelen en kunnen je adviseren over mogelijke routes en bezienswaardigheden in het gebied.
Voordat je gaat kanoën, is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid. Zorg voor een goede voorbereiding vooral voor kinderen, en houd altijd toezicht op hen tijdens het kanoën. Het dragen van geschikte kleding en zonnebrandcrème is ook aan te raden, afhankelijk van het weer natuurlijk.
Kortom, kanoën in De Wieden is een geweldige activiteit voor zowel volwassenen als kinderen. Het is een ontspannen en plezierige manier om van de prachtige natuurlijke omgeving te genieten. Veel plezier met kanoën in De Wieden! Kano huren Weerribben. dat wordt een avontuur van jewelste.