Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Kano huren Weerribben


Een elektrische kano met schipper huren in de Weerribben is niet zo moeilijk, maar eentje van 5 meter lang en geschikt voor 1 schipper en 2 passagiers en dan ook nog eens gecamoufleerd, dat kom je niet vaak tegen. Heel gemakkelijk gaan we met de kano op een handig trailertje naar een trailerhelling in het Weerribben en Wieden gebied. De Greenrivers zoals de kano heet wordt aangewend voor het maken van natuurfoto’s en ook vogelaars maken er gebruik van.

Kano huren in de Weerribben?  Welkom.

Een kano huren in de Weerribben en vervolgens dit mooie gebied gaan verkennen samen met een ervaren schipper is een avontuur op zich. Het Bluewaters team verhuurt ook de Greenrivers kano aan fotografen of natuurliefhebbers in het algemeen. 

Elektrisch?

Elektrisch kanovaren heeft natuurlijk wel wat. Soms ook afwisselend met peddelen. Fluisterstil, dus diervriendelijk varen.

Peddelen?

Peddelen komt op spierkracht aan. Het is meer een extra gevoel wat hier bij hoort.
Peddelen doen we als het echt stil moet.

Forograferen?

Fotografen en filmers maken vaak gebruik van de totaal gecamoufleerde uitvoering.
Onopvallend in een mooi gebied afmeren en maar wachten op dat lucky shot.

Sight Seeing?

Recreatievaarders nemen vaak de basic uitvoering. Lekker veel natuur bekijken. Hier en daar eens aanleggen om een verkoelend drankje te gebruiken. Goed idee toch?

In de Wieden en Weerribben vaar je met schipper. Er kunnen 2 passagiers mee. De vaart duurt ongeveer 2 uur op 1 volle accu. Een langere vaart kan met 2 accu’s dus 4 uur duren. Maar je ligt ook vaak stil en verdekt opgesteld. Dus constant 2- of 4 uur varen gebeurt niet. 2 uur wordt dan ca: 3 uur en 4 uur ca: 6 uur.