Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Kanovaren in de Weerribben

Kanovaren in de Weerribben. Foto’s maken vanuit een kano

Beleef de Wieden & Weerribben vanuit een speciaal elektrisch aangedreven ontwikkelde kano. Heb je al eens gedacht aan een actief fotomoment op het water? Opnames maken vanuit een stoere gecamoufleerde Canadese kano in een prachtige natuur? Elektrisch kanovaren in De Weerribben en Wieden is dan vast wel op jouw lijf geschreven. Een super leuke en interessante activiteit in De Weerribben. Fotografeer en ontdek een grote diversiteit aan flora en fauna. Beleef en leg de Weerribben vast op je eigen manier direct vanaf het water. De Greenrivers, de Canadese fotokano ( Het zusje van de Bluewaters) vaart met jou de mooiste kanoroutes door de Weerribben.
Kanoën door de Weerribben, dat moet je ooit eens gedaan hebben.

Kanoën in de regio’s van de Waterdorpjes zoals Dwarsgracht, Jonen, Wetering en Belt-Schutsloot in bijna ondoordringbare kraggen  nodigen we je uit om de mooiste foto’s te maken. Kanoën door deze schittertende omgeving is een ware belevenis.
Bekijk ook eens hoe Cool Wildlife  in de USA omgaat met kano fotografie. Bekijk deze prachtige website maar eens.

Kano varen in de Weerribben & Wieden. Avontuur.


Kanoën in de Weerribben wordt steeds populairder. Ook het Bluewaters team is bezig om een robuuste camo-kano speciaal voor fotografen in te richten. Vanaf Juli 2023 gaat ie te water.  Voor deze fotokano gelden praktisch dezelfde spelregels als bij z’n grote broer de Bluewaters. Want ook met deze electrisch voortgedreven maxi foto-kano kan er maximaal met twee passagiers gevaren worden. Alleen moeten we hiervoor een bijdrage vragen. Meer Info

Meer nieuws volgt.
Klik intussen eens op de onderstaande Kano Bond button. De meest uitgebreide kano website van Nederland en ben je geïnteresseerd om zelf eens iets met een kano te gaan ondernemen, dan is een lidmaatschap van deze Kano Bond onontbeerlijk.

En voor dat we het vergeten. Neem ook eens een kijkje op de kano-avonturenwebsite. Een interessante site van Weerribben gids Arjen Reeskamp. Hij neemt je als je persoonlijke gids per kano mee door de Weerribben. Neem maar eens vrijblijvend contact met hem op.

De Kano Bond Kanoën op het Beulakerwijde

Nieuw! Camouflage kano in de maak.

In de Greenrivers zoals we deze gecamoufleerde kano gaan noemen, is nogal wat werk gestoken. De hele herfst en winter is er aan gewerkt en het resultaat mag er zijn.
Voortbewogen door een sterke elektromotor. Fluisterstil dus.

Omdat Coleman kano’s van polyethyleen gemaakt zijn kunnen ze praktisch niet geverfd worden. We hebben echter de buitenkant van een speciale coating (polyécol) voorzien. Kano varen in de Weerribben wordt nu voor fotografen en filmers nog interessanter, want waar de Bluewaters niet kan ( of mag ) komen, daar vaart de Greenrivers met het meeste gemak.
Al peddelend of elektrisch voortgedreven. Jazeker elektrisch voortbewogen door een sterke elektro buitenboordmotor. Fluisterstil en met een actieradius van max 4 uur.
Kano varen in ’t natuurgebied  Weerribben. Puur voor natuurfotografen.

Er wordt zelfs gedacht om ook in de herfst of zelfs in de winter korte vaarten te maken in de Greenrivers, want opnamen worden in deze jaargetijden nog niet zoveel gemaakt vanuit het water.
En ach een beetje afzien zijn de die hardcore fotografen wel gewend.

Kanoën in de Weerribben, dat moet eens meegemaakt hebben.

Kanoën in de Weerribben
kanoën in de wieden & Weerribben
Kanoën door de Weerribben en de Wieden

Meer weten over wat voor kano dan ook?

Steek je licht dan eens op bij Kabootje. Alles wat met kanovaren op de Wieden en in de Weerribben te maken heeft is hier aanwezig. Kanovaarders mogen Kabootje niet missen kijk hier maar eens.