Weerribben
0655302305
info@thebluewaters.nl

Kayak huren in Giethoorn

Kayak huren in Giethoorn.  Huur de electrische Greenrivers met schipper.
Aan de rand van de Weerribben en Giethoorn bevindt zich jouw Kajak verhuur specialist Kabootje. Een adres waar je nog speciale aandacht krijgt als het gaat om het advies over Sportieve Kayaks en meer. Een berichtje aan het Bluewaters team en we introduceren je bij dit super gedreven Kayak team voor Giethoorn en omgeving. Zelf voortbewegen is noodzakelijk met deze sportieve kano’s.
Ook voor kanoverhuur in Giethoorn kunnen we advies geven en dit zelfs bij een geweldig  B&B  adres in Wetering. Hier ook zelf peddelen.
Echt kanovaren met de Weerribben specialist? ga dan hier eens naar  kano avonturen  in de weerribben. Hier peddel je samen met de gidsm door dit prachtige gebied.
Het Bluewaters team vaart ook met de Greenrivers door de natuur. Electrisch aangedreven, dus fluisterstil en gratis op de maandagen, dinsdagen en woensdagen. Dus i.p.v. peddelen fotograferen.
Waterwild observeren en fotograferen dat doe je vanuit de volledig gecamoufleerde fotokano. Info

Bel hier met Kabootje

Kayakken in Giethoorn. Wie wil dat nu niet.

Een geweldig tijdverdrijf en een ontspanning op het water. We hebben het dus over een Kajak om ongedwongen mee te varen. Zomaar van de natuur in de Weerribben en Wieden genieten of om eens een hengeltje uit te gooien en om zelfs eens te gaan zeilen. Ja zeilen kan ook met zo’n alleskunner.

Je komt ze steeds meer tegen in de Weerribben
Het merk Hobie Mirage wordt met name aangeprezen om z’n kwaliteit en vormgeving en de Hobie kayaks ga je steeds meer zien in de wieden rondom Giethoorn. Een Kayak huren in Giethoorn is puur fun. 

Huur een Kayak in Giethoorn. Goed idee.

Het Bluewaters team komt ze tegen in de Weerribben en we krijgen een goed gevoel als we weer zo’n blije Kayakker tegenkomen. In één woord TOP!
Mocht jij ook zo’n super sportieve en onverwoestbare Kayak zien zitten en er eentje willen huren ? Stuur ons dan een berichtje en we brengen je in contact met dé Kayak specialist Kabootje de regio Giethoorn.

Ook kun de Greenriver fotokano rechtstreek bij ons huren. klik hier voor info

Waarom een Kayak huren in Giethoorn?
Je krijgt hier een allesomvattende informatie, zowel in de Kayak showroom maar ook op het water krijg zover nodig een demo. Waar maak je zo’n service tegenwoordig nog mee? Het Kayak verkoop en verhuur team is erg bekend in de regio. Ze kennen de Weerribben en Wieden als hun broekzak. Ze kunnen je dus ook de leukste vaarroutes vertellen. Meer weten over vissen in Giethoorn en de Weerribben? klik hier
Kano kamperen in de Weerribben is een populaire bezigheid.

Hobie Kayak vissenEen Kayak huren in Giethoorn. Een geweldig avontuur.
Voor we het vergeten. Het zijn natuurlijk niet alleen Kayaks om te huren maar ook andere leuke bootjes. Bootjes zoals diverse soorten kano’s, de junior Whaly en nog meer. Ze zijn trouwens ook te koop
Ook die sportieve vis kayaks zijn te huur voor de wateren rondom Giethoorn. Wat een mooi visplezier kun je met zo’n viskayak beleven. Vissen kun je namelijk ook heel goed in de Weerribben en de Hobie compass is bijvoorbeeld een handige éénzitter waarmee je heel relaxed maar toch ook weer sportief kunt vissen. Lees hier iets meer over het vissen in de meren rondom Giethoorn.
Stuur ons een email bij belangstelling om een Kayak te huren in Giethoorn en we brengen je omgaand in contact met het kayak team Kabootje Giethoorn of vaar ook eens sportief en gratis met schipper in de Greenrivers door het natuurgebied de Weerribben en Wieden. Doen hoor!